2777
2789
عنوان

دلم گرفته آخه...

181 بازدید | 15 پست

دوستان شما شوهراتون میرن سرکار بهتون زنگ میزنن شوهر من بعضی وقتا میزنه بعضی وقتا نمیزنه و خبری نیست ازش وقتی خبری ازش نیست حالم بد میشه امروزم ساعت 1رفت ولی تا الان خبری ندارم ازش به نظرتون طبیعیه چندساعت بی خبری یانه؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره گلم 

تو زنگ بزن 

شوهرم خیلی روزا دستش بنده نمیتونه زنگ بزنه من تماس میگیرم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

ما زنگ یه بار مثلا با بچم‌ حرف میزنه و لی وقتی سر کاره همه وقت به هم پیام می‌دیم طوری که اگر یکم‌طول بکشه یا من یا اون می‌پرسه کجایی

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...
اره گلم  تو زنگ بزن  شوهرم خیلی روزا دستش بنده نمیتونه زنگ بزنه من تماس میگیرم

نمیدونم چرا همش دوست دارم اون زنگ بزنه اون سراغمو بگیره وقتی زنگ نمیزنه میگم اصلا به من فکر نمیکنه و دوستم نداره 

خوش به حالتون 

خوب توهم ببین با کدوم کار راحته همونو انجام بده شوهرم میگه زنگ‌ نمی‌زنم چون همکاران کنارم هستن .. 

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...
نمیدونم چرا همش دوست دارم اون زنگ بزنه اون سراغمو بگیره وقتی زنگ نمیزنه میگم اصلا به من فکر نمیکنه و ...

خب اینو حق داری چون شوهرته دوسش داری بهش مس مالکیت داری اما امروز رو تو زنگ بزن و بگو نگران شدم زنگ نزدی دلتنگت شدم ازین مرفا بزن دوباره خودش یاد میگیره زنگ بزنه

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
خب اینو حق داری چون شوهرته دوسش داری بهش مس مالکیت داری اما امروز رو تو زنگ بزن و بگو نگران شدم زنگ ...

الان اس داد 

جائیه این ساعت که نمیتونه بحرفه 

به نظرت تیکه بندازم بهش چه عجب یاد من کردی؟ 

الان اس داد  جائیه این ساعت که نمیتونه بحرفه  به نظرت تیکه بندازم بهش چه عجب یاد من کردی ...

نه بابا اینجوری نگو

اخلاق شوهر تو رو نمیدونم اما شوهر من اگه اینو ابنجوری بهش بگم بهش برمیخوره 

با سیاست باش 

اخوالپرسی کن بگو دلم تنگ شده بود از ظهر ازت خبر ندارم نگرانت بودم ز نزدم و اس ندادم فکر کردم سرت شاید شلوغ باشه