2777
2789

منی که از دیشت تا الان دارم گریه میکنم تا دو وجب اطراف چشامم پف کردن وحشتناک 

اخه این چه زندگی ن راهی داری ن کاری داری ب هر طرف میخوای بری بن بسته 

واسه شادی روح تمام بابا بزرگا و بابا بزرگ مهربون من که ۲۷ آذر جلو چشام اسمونی شد صلوات بفرستید😭🌱
منم هیچ هدفی ندارم  ذهنم پر از سواله و در عین حال خالی از هر چیزی  هیچی برام مهم نیست دی ...

دقیقا میترسم یه روزی از همین روزا تمومش کنم این زندگیمو دیگه هیچ نقطی ی خوبی تو زندگیم نمیبینم  دلم چند ساله خونه💔

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من درکت میکنم چون خودم حتی آینه قایمکی نگا میکردم 

ببخش منو ولی از اینکه دیدم تنها نیستم دلم یه کمی اروم گرفت 😔😔

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
منی که از دیشت تا الان دارم گریه میکنم تا دو وجب اطراف چشامم پف کردن وحشتناک  اخه این چه زندگی ...

منم احساس میکنم تموم درها به روم بستس انگار زندانی شدم  با کسیم نمی تونم دردودل کنم همش مونده رو دلم با مامانم وقتی دردودل میکنم اصلااا درکم نمیکنه حتی یه ذره

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.

دخترا میگید مجردم خانوادمون اجازه بیرون رفتن نمیدن 

منم الان ۲۳ سالمه خب ۱۹ سالگی ازدواج کردم،، 

با ازدواج کردن بیشتر تو خونه هستین هی نگین بابام نمیذاره مامانم نمیذاره  اتفاقا  سخت گیری کمتره 

منم همین فکرا کردم منم همین احساسا داشتم 

ذهنتون الکی شلوغ پلوغ نکنین ، حالا دیگه شده اومدیم 

من یکی بمیرم اب از اب تکون نمیخوره تو این دنیا  فقط تو کار خدا موندم قربونش برم

اره قربون خداا برم بسه هر چی زندگی کردم زجر کشیدممم 

این دنیاا رو بزاره واسه ادم خوباش 

من بودن نبودمم فرقی نداره نباشم ی نون خور کمتر💔💔

چقد دلم گرفتهه😞😞 از سرنوشت از این زندگی

واسه شادی روح تمام بابا بزرگا و بابا بزرگ مهربون من که ۲۷ آذر جلو چشام اسمونی شد صلوات بفرستید😭🌱
منی که فقط منتظرمم ببینم کی میمیرم دیگع کاری تو این دنیاا ندارم

منم امروز تصمیم گرفتم تنها هدفم مردن باشه دورز کامل فقط گریه کردم الان دیگه اشکم نمیاد همشم تو نی نی سایتم تا اینکه یه روزی قلبم وایسه فکر میکنم اون روز هیچ کس از مردنم ناراحت نشه یعنی نبودنم تو این دنیا برای کسی مهم نیست چه خوب🙄

راستش احساس میکنم این بحث چیزی فراتر از عقل بشریت باشه کاش روزی برسه که بفهمیم .

اما من راجع به خودم ، یک آدم کاملا خاکستری هستم با نقاط مثبت و منفی . نه اونقدر خوبم که به خودم افتخار کنم نه اونقدر بدم که از خودم نا امید بشم ، تا حالا هم کار خاص و تاثیر گذاری تو این دنیا نکردم یعنی گاهی فکر میکنم خیلی از ماها همین هستیم و بود و نبودمون تاثیری تو این دنیا نداره پس چرا وجود داریم؟

منم احساس میکنم تموم درها به روم بستس انگار زندانی شدم  با کسیم نمی تونم دردودل کنم همش مونده ر ...

حرفم بزنی میگن سرنوشت این بودهه تو که تنهاا نیستی تو تنهاا این شرایط نداری اخرشم دعواس گریه های بی وقفع منن که خسته شدم از همچی

دخترا میگید مجردم خانوادمون اجازه بیرون رفتن نمیدن  منم الان ۲۳ سالمه خب ۱۹ سالگی ازدواج کردم، ...

ای خدااا ادم چقدر میتونه محدود باشه نه میزارن ازدواج کنم  نه میزارن برم دانشگاه آزاد دونفر ادم ببنم میگن فقط پیام نور اونجام که کلا تعطیله عینه یه تیکه گوشت همش تو اتاقمم تا ببینم کی شب میشه این زندگیه لعنتی تموم شه

مثلا چی میشد تو کشور دیگه بدنیا میومدیم ک حقوق حداقل برابری بود 

💔😞 حتی دیگه الان از خداا هم زده شدمم میگم کجاست اخه صدامو نمی شنوهه کجاست که صدای شکستن دلم نمی شنوهه چقد ائمه رو واسطه قرار دادم ب اونی که رو نزدم دروغه ولی زندگی هر روز از دیروز بدتر میشهه