2777
2789

چرا پوچی و بی هدفی ؟ این همه کار نکرده توی این دنیاس ؟ به جای الکی دور خودت گشتن سعی کن مفید باشی برای این دنیا و آدماش ، اون وقت میبینی که حس و حالت خیلیییی فرق میکنه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن اونوقت که پیش خدا بودیم،خدا ازمون امضا گرفته از ما پرسیده که میخوایم بریم این دنیا یا نه  ...

من یادم نمیاد کی اینو گفته؟😐

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!
به قول اون مرحوم دنیا مال خوشگل ها و پولدارهاست ما دنیا اومدیم که نینی سایت خالی نباشه 😂😂

دنیا واسه پولداراس. ما اومدیم حسرت بکشیم فقط. 

یه روز دوتا برادر میرن سفر کاری. زن برادر اولی هرچی شوهرش پول میفرست خرج خودش و پوشاک میکرد و به خودش میرسید.زن برادر دومی همه پولارو خرج خونه میکرد دکور انچنانی میخریدبه تمیزکاری میکرد ولی براخودش قناعت میکرد. بعد شوهرا از سفر میان. برادر اولی میبینه واااای زنش عین پری دریایی میمونه موهای خوشرنگ پوست و اندام عالی باخودش میگه حیف نیس همچین ملکه ای رو تو این خونه فقیرانه نگه دارم؟ میره براش خونه عالی میخره و عین پرنسس نگهش میداره.  و اما برادر دومی! میبینه خونه عین قصر شده.لوستر پرده انچنانی ولی زن عین کنیز میمونه موهای پریشان و لباسای وارفته. با خودش میگه حیف نیس تو همچین خونه خوشگلی یه زن بیریخت زندگی کنه؟ پس میره طلاقش میده و یه زن خوشگل میاره😐 زنی که خرج داره ارج داره.turk girl
پیدا نکرد چی؟؟ 

به اندازه تموم هدف های نامتناهی ، راه وجود داره امتحان کنه قطعا ک نتیجه میبینه 

ترجیحا کتاب کیمیاگر پیشنهاد میکنم بخونید خیلی ملموس تر موضوع رو باز میکنه براتون در قالب داستان 

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

چرا پوچی و بی هدفی ؟ این همه کار نکرده توی این دنیاس ؟ به جای الکی دور خودت گشتن سعی کن مفید باشی بر ...

عزیزم میشه بپرسم شما تو زندگی چه هدفی دارین؟؟چون منم واقعا به پوچی رسیدم دیگه هیچ کاری از دستم برنمیاد

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
میگن اونوقت که پیش خدا بودیم،خدا ازمون امضا گرفته از ما پرسیده که میخوایم بریم این دنیا یا نه  ...

خاک تو سرمون کاش یکی همونجا میزد پس کله امم کجاا اومدمم اخه

واسه شادی روح تمام بابا بزرگا و بابا بزرگ مهربون من که ۲۷ آذر جلو چشام اسمونی شد صلوات بفرستید😭🌱
عزیزم میشه بپرسم شما تو زندگی چه هدفی دارین؟؟چون منم واقعا به پوچی رسیدم دیگه هیچ کاری از دستم برنمی ...

منم هیچ هدفی ندارم 

ذهنم پر از سواله و در عین حال خالی از هر چیزی 

هیچی برام مهم نیست دیگه 

هر چی خواستم برعکس شد 

حرفم میزنیم میگن به صلاح نبوده 😑

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
ببین من شرایطم جوری شده که فقط تو خونم همین  رسالت من نگاه کردن به دیواره ، هیچ راهی هم نیست&n ...

همین دیگه تمام مجردیم ب تلخی گذشت ازدواجم ک هیچ رستگاری توش نبود

ببین من شرایطم جوری شده که فقط تو خونم همین  رسالت من نگاه کردن به دیواره ، هیچ راهی هم نیست&n ...

وایی عزیز دقیقا منم میخواستم همینو بگم همش تو خونم افسرده شدم خانوادمم اجازه هیچ کاریو بهم نمیدن کاشکی مثل بقیه میتونستم تو اجتماع باشم چون دخترم خانوادم محدودم میکنن کاشکی میشد برای همیشه از این دنیا برم ولی داداشم چون پسره خانوادم کاری باهاش ندارن تازه هرچی بخواد هم سریع براش فراهمه خیلی دلم گرفته😢😢

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.

سد اسارت باید از ی جایی شکست ، سخته ولی شدنیه وقتی کسایی با شرایط بدتر از تو  تونستن خودشون نجات بدن پس تو هم میتونی فقط باید از لحاظ فکری خودت اماده کنی و برای ایندت و راهی ک در پیش داری اماده شی 🌸

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

وایی عزیز دقیقا منم میخواستم همینو بگم همش تو خونم افسرده شدم خانوادمم اجازه هیچ کاریو بهم نمیدن کاش ...

درکت میکنم 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗