2777
2789
عنوان

مهمونی!

430 بازدید | 14 پست

هم خدمتی شوهرمه، کلا هفت نفر میشیم، ۸ پیمانه پلو خیس کردم ، میخام قرمه سبزی و قیمه بذارم ،پیشنهاد و ایده ای دارین ک بهتر بشه غذاهام ؟!

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

جفتش گوشت قرمزه 

یکیشو مرغ بذار 

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوتا خورشت نزار بجاش قیمه یا قرمه با سوپی یا چیز دیگه مثل یدونه مرغ شکم پر بزار

بچه‌ها نخندینا🖤🙂...به نام خدای رنگین کمان🖤🌈...بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره :)💔🖤

قیمه و قورمه باهم نمیخونه 

قورمه و مرغ 

یا مرغ و بادمجون بزار 

برنج ده پیمونه بپز شاید بخور باشن کم بیاد 

سالاد و ترشی و ماست و خیارم بزار سر سفره

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بنظر من با 8 پیمانه همش استرس کم اومدن غذا رو میگیری... دو تا پیمانه دیگه اضافه کن  برنجتو.... 

خوشت هم قیمه و قرمه کنار هم یه جوریه هر دو خورشته.... یکیشو حذف کن بجاش مرغ سوخاری یا جوجه ای چیزی بزار یه غذای خشک کنار غذای خورشتی بهتره 

بنظر من با 8 پیمانه همش استرس کم اومدن غذا رو میگیری... دو تا پیمانه دیگه اضافه کن  برنجتو....& ...

مرغ ترش بذارم ؟

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
قیمه و قورمه باهم نمیخونه  قورمه و مرغ  یا مرغ و بادمجون بزار  برنج ده پیمونه بپز ...

باش عزیزم، سالاد دارم و دوغ و ترشی سیر و زیتون 

برنج بیشتر کن سوپ یا آش درست کن 

اها باش

تو قورمه سبزت ی قاشق تمبر هندی تو آب حل کن بی دونه بریز مث قورمه سبزی جنوبیا میشه

چ‌جااب ، امتخان میکنم حتمن

جفتش گوشت قرمزه  یکیشو مرغ بذار

ن قیمه تو فکرم بود با مرغ باشه 

قرمه سبزی بامرغ سرخ کرده باسیب زمینی سرخ کرده،یامرغ شکم پر درست کن،مادیروزرفتیم مهمانی خورشت سبزی در ...

چ سفره قشنگی شده پس..

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز