2777
2789
عنوان

خواهرم تو بچگی

212 بازدید | 15 پست

خواهرم من کوچیک که بودم با این اینا صدام میکرد

بی لب

چشمت شبیه چشم گاوه

دماغت از مال من بزرگتره

و به خاطر این با وجود اینکه خیلی همه بهم گفتن که زیبایی احساس نازیبایی دارم تجربه مشابه داشتین؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه گوه خوردن

ای خواهر چی بگم

بعد میدونی بدترش چی بود برادر و خواهرم مث اروپایی ها هستن

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

اختلاف سنیتون چندساله؟منم همه بهم میگن خوشگلی ولی مامانم میرینه تو اعتماد به نفس نداشته م

9 سال از من بزرگتره من مادرمم همینه مادرم همیشه بچه هاشو مقایسه و تخریب میکنه

واقعا انگار از تو جوب آورده مارو

مادرم اینطوریه با اینکه دیگه سنی ازم گذشته دو تا بچه دارم. نمی دونم انتظار داشت ملکه زیبایی میشدم. در نوجوانی منو با دخترهای خوشگل اطراف مقایسه میکرد میگفت ابروهای مثل نخ هست. صورتت کم و مک داره! الانم میگه زیر چشمتان سیاهه. دوستت چرا اینطوریه. خیلی افتاده شدی مثلا من رو با خواهرزاده ام مقایسه میکنه که اون در اوج جوانی هست و منم چهل ساله

خواهرم نمیگفت ولی همه بهم میگفتن سیاه

خوب سیاه قشنگه که مثل نگار عشق ابدی دخترای ایرانی واقعا خیلی خوشگلن و اون بیشعورا هم باید با لحن درست با بچه حرف بزنن بزنم نصفشون کنم

خواهرم بهم میگفت دماغت گندست نوک خروسی صدام میزد بعدا از نیم رخم عکس گرفتم دیدم اصلا بینیم بزرگ نبود ...

دلم میخواد بزنم پارشون کنم آخه من سنی نداشتم این حرفارو میزد مثلا فرض کن پنج سال و همین الانشم همینجوریه

مادرم اینطوریه با اینکه دیگه سنی ازم گذشته دو تا بچه دارم. نمی دونم انتظار داشت ملکه زیبایی میشدم. د ...

برگااااااام این دیگه کیه نظرت چیه مقایسش کنی با مادرای بهتر دلت خنک بشه😁

انشالله نسل همچنین آدمایی از روی کره ی زمین منقرض شه

واقعا گاون اخه بچه کوچیک بخدا من بچه میبینم یکاری میکنم قند تو دلش آب بشه ذوق کنه از دیدن خودش اونوقت اینا

برگااااااام این دیگه کیه نظرت چیه مقایسش کنی با مادرای بهتر دلت خنک بشه😁

نه مادر خوبی هست خیلی دلسوز فداکار. واقعا کمکم هستند و از هر لحاظ ساپورتم میکنند ولی یک ایرادی که داره همین هست. اعتماد به نفس خودش هم پایینه خودش و من رو زیبا حتی عادی نمی بینه. صد بار هم بهش گفتم من خیلی از قیافه ام راضی هستم همسرم من رو زیبا میبینن. دوستم داره. ولی تا در مجالس یکی رو با من میبینه مقایسه میکنه

دلم میخواد بزنم پارشون کنم آخه من سنی نداشتم این حرفارو میزد مثلا فرض کن پنج سال و همین الانشم همینج ...

من ۱۴ سالم بود میگفت بهت میخوره ۲۵ ساله باشی

الان ۳۵ سالمه هر کی ببینه میگه ۲۵ میخوره

https://eitaa.com/lady_stor