2821
2789
نه اصلا خوب نیس ازدواج نیاز به آدم پخته و بالغ داره

باعرض معذرت قبول ندارم گلم همین دخترای فامیلمون ازمن الانش کوچکترن چن ساله ازدواج کردن اینقدر سرحال و قبراقن واما من دیگه حوصله ندارم نمیتونم بخندم افسردم خسته ام این پختگی به چه درد میخوره؟به نظرم هرچیزی همون موقعی که دوس داری خوبه

پروف خودممم ❤️آرزوها و خواسته هامو رها کردم ⁦(◍•ᴗ•◍)♥️

جفتشون بعد از تجریه کردن موارد زیر:

تحصیل در محیط مختلط

تجربه فعال کاری

بودن در جامعه

خودشناسی 

بلوغ اجتماعی

استقلال مالی

تجربه عشق و ناکامی

از لحاظ سنی دختر و پسر بعد 25

بیکاز حق با شماست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من ۱۹ سالگی ازدواج اولم بود ۲۸ ازدواج دومم همیشه میگن کاش عجله نمیکردم وهمون ۲۸ ازدواج میکردم الان طرزفکرم باقبل خیلی متفاوته خیلی پخته ترشدم وچم وخم زندگی اومده دستم انتخابمم ۱۸۰ درجه بااولی فرق کرده وخداراشکر راضیم پس نگران سن وسال نباش مهم ازدواج درست وعاقلانس خاله ی خودم ۳۱ ازدواج کرد وبین ۶تاخواهرکه همه سن پایین رفتن ازهمه خوشبخت تره 

من همانم که توغمگین بشوی میمیرد💌همسرعزیزترازجانم خوشحالم که دارمت

ازدواج به نظر من سن خاصی نداره یکی ممکنه ۲۰سالگی مرد یا زن ایده آلش پیدا شه یکی هم سن ۳۰ سالگی و...

منم ۲۷ سالمه ولی الان حس خاصی نسبت به ازدواج ندارم که فکرکنم برام دیر شده ، ازخدا بخواه اگر کسی سرراهت قرار گرفت مرد خوبی باشه این نعمته نه اینکه ازدواج بکنیم سر سال تو دادگاه خانواده در به در دنبال جدا شدن باشیم 

به نظرت تو سن ما ازدواج موفق می‌تونه باشه؟

اره گلم ازمن کوچکتری هنوز وقت داری اما خودمو نمیدونم مگر اینکه خدا کمکم کنه 😁

پروف خودممم ❤️آرزوها و خواسته هامو رها کردم ⁦(◍•ᴗ•◍)♥️
اینجا سن ازدواج برا دختر بین ۱۵ تا ۲۴ خوبه بزرگتر رو به چشم ترشیده میبینن    

شهر ما قبل ۲۰😑 خواهر من بین ما رکورد شکونده ۱۸ سال و ۵ ماهشه هنوز ازدواج نکرده😁

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

به نظرت تو سن ما ازدواج موفق می‌تونه باشه؟

اتفاقا ازدواج تو همین سن خوبه همه ملاک هارو در نظر میگیری ن اینکه فقط قیافه...خانواده خوب شغل خوب اخلاق خوب و خانواده دوستی اینا همه میشه جز ملاک های مهمت وقتی سنت کمتره فقط قیافه برات مهمه من ک خودم اینجوری بودم الان کلا دیدم  عوض شده 

سوخته خرمنه کم د روز بادش، مه منی بنه ش نیستم رتمه د یادش🥲💔