2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باعرض معذرت قبول ندارم گلم همین دخترای فامیلمون ازمن الانش کوچکترن چن ساله ازدواج کردن اینقدر سرحال ...

همه چی که به ظاهر نیس گاهی تو دل بعضیا ی حرفایی هستن ک خودشونم نمیدونن چطوری بگن من نمیگم همه ولی بیشتر آدما بعدا به مشکل میخورن

باعرض معذرت قبول ندارم گلم همین دخترای فامیلمون ازمن الانش کوچکترن چن ساله ازدواج کردن اینقدر سرحال ...

من ۱۴ سالگی عقد کردم ۱۶ سالگی عروسی کردم تا ۱۸ سالگی همچی خوب بود اما الان ۲۱ سالمه با دوتا بچه به معنای واقعی افسردم نتونستم دانشگاهمو کامل کنم به آرزوهام نرسیدم زمانی که هم سنام دارن برای امتحان میان ترم آماده میشن من ویار دارم از طرفیم دختر یکسالم دنبالم راه می افته ماما میکنه انوروز خورد زمین صورتش کبود شد دیگه راهی به عقب ندارم اگه برمیگشتم عقب تا ۲۵ سالگی به هیچ عنوان ازدواج نمیکردم

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

نترس نترشیدی اینا چون تو یه جای سر بسته بزرگ شدن اینجور افکاری دارن

معلومه که نترشیدم فعلا استرس آزمون وکالت رو دارم بعدا سرحوصله میتونم بگردم رلی دوست پسری شوهری یچیزی پیدا کنم😆

همه چی که به ظاهر نیس گاهی تو دل بعضیا ی حرفایی هستن ک خودشونم نمیدونن چطوری بگن من نمیگم همه ولی بی ...

مهم اینه که حسرت هیچی به دلشون نیس هیچی خونه شوعر خوب بچه سالم خب خوشبختی ینی همین که من ندارم خخخخ ولی خب هرکسی یه تقدیری داره دیگه

نمیشه یه نسخه خاص را برا همه پیچید

اما سن زیر 25سالگی به نظر من مناسب نیست ادم یکم تجربه کسب کنه به اون بلوغ لازم برا مسوولیت پذیری و گذشت و حل مشکلات برسه،متقل شه از لحاط عاطفی از خانوادش

در کل هرکسی بسته به شرایط خودشه 

نمیشه فقط به خاطر اینکه بگیم سنمون دیر شده ازدواج کنیم

اول باید خودت بشناسی بعد ازدواج کنی 

خیلی لازمه تو ازدواج انعطاف و مسوولیت پذیری داشته باشه ادم

من خودم تو 31سالگی ازدواج کردم و خداروشکر راضی ام و میگم خوبه دیر ازدواج کردم.درس خوندم کار کردم با دوستام گشتم مسافرت رفتم و غیره 

از خدا میخوام همه عاقبت بخیر و خوشبخت بشیم

به رویاهایتان اعتماد کنید آن ها شمارا به ابدیت می برند

من بالای ۳۰ میترسیدم بشه گفتم باید زیر ۳۰ ازدواج کنم😂🥴نمیدونم چرا

سلام … دوست خوبم دوتا مشکل برام پیش اومده فقط یک حمد شفا برای سلامتی مادرم و یک سوره توحید برای درست شدن مهاجرتم و آسان و سریع شدنش به ک یا آ بخون انشاالله  … خدا هزار برابر بهت بده ❤️❤️….تپلی ام دارم رژیم میگیرم وزن اون ۸۹ کیلو …هرماه ۴ تا ۵ کیلو کم … وزن اول ۸۵ (ماشاالله شد)آذر ….وزن دوم ۸۰() دی …. وزن سوم ۷۵() بهمن …. وزن چهارم ۷۰ ()اسفند….وزن پنجم ۶۵()فرودین….انشاالله
  ایشالله اونم هر چی میخاد براش اتفاق بیفته

میگه برای ضایع کردن شکوندن این قانون مسخره تا ۲۲ ازدواج نمیکنم البته ما دخترمون نه پسرمونم همینن بالای ۲۵ پیر پسر محسوب میشن هیچکس بهشون دختر نمیده😐

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

۲۵ تا ۴۰  برا دختر  ۳۰ تا ۴۵ برا پسر

خدایی سی به بالا دیگه خیلی زیاده 

چطوری میگی چهل🤦🏻‍♀️

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰

من ۱۴ سالگی عقد کردم ۱۶ سالگی عروسی کردم تا ۱۸ سالگی همچی خوب بود اما الان ۲۱ سالمه با دوتا بچه به م ...

خب عزیزم شما خیلی دیگع زود ازدواج کردی ولی خب بازم حسرت شوعر و بچه به دلت نیس😁

من ۱۴ سالگی عقد کردم ۱۶ سالگی عروسی کردم تا ۱۸ سالگی همچی خوب بود اما الان ۲۱ سالمه با دوتا بچه به م ...

منم ۱۱ سالگی عقد کردم ۱۳ عروسی الان ۱۷ سالمه بچه نداریم ولی تازگیا خیلی سرد شدم همش احساس میکنم ی آدم ب درد نخوره از همه جا بی خبرم همش منم فک میکنم همسنای من الان دارن درسشونو نیخونن انتخاب رشته میکنن بعد من از صبح تا شب نشستم یا تو گوشی یا تلویزیون واقعا از وضعیتم حالم به هم میخوره به معنای واقعی حیف حیف حیف