2777
2789
عنوان

احتمال بارداری هست یا پریودی😭

271 بازدید | 17 پست

همیشه منظمه منظم بود از بعد سقطم..

الان ۹ روزه تاخیر دارم ..  ببخشید (ترشح دارم ب قول بقیه کاربرا لوسیونی امروز آبکی بود).. 

همیشه قبل پری سینه درد شدید الان هیچی 

ضعف پا هم دارم 

خیلی خسته و خوابالوم..

پایین کمرم گاهی موقع درد میاد ک با همون ترشحا همراهه.. بی بی هم زدم منفی بوده

بارداری قبلیمم تا ۱۵ روز بی بی منفی میشد 

الانم ممکنه؟؟چون همه علائمی ک قبلا داشتم الانم دارم

من همیشه قبل پریود ترشح دارم تازه من سندوم پیش از قاعدگی دارم درد و حالت تهوع شدید هم میگیرم 😢😭

انشالله که شما بارداری صبر کن چند روز بعد آزمایش بده

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالش زیاده

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️
واقعا؟؟اخه الان ۹ روزه هیچی علائم پری ندارم

اره چون سابقه عقب انداختن نداری احتمالش بالا هست 

من هورمون بدم طوریه که رو بی بی چک اصلا نشون نمیده اگرم نشون بده منفی کاذب هست رفتی ازمایش تیتر گفت مثبت شمام برو آزمایش خون بده که الان ۹ روزم گذشته مشخص میشه

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️
اره چون سابقه عقب انداختن نداری احتمالش بالا هست  من هورمون بدم طوریه که رو بی بی چک اصلا نشون ...

اره فردا میرم حتما.. اخه چون بارداری قبلیم ۷ روز گذشته بود رفتم از اورژانسی حالا نمیدونم اشتباه شد.. منفی شد

اینو میترسم میگم صبر کنم