میشه براش یت صلوات یا فاتحه بفرستین ۳سال از نبودنش گذشته و من امشب با شنیدن شعر ترکی شهریار خیلی به یادش گریه کردم
یه جای شعر هست که به ترکی میگه وقتی مادرم دست روم بلند میکرد تو فورا من و فراری میدادی 😭😭قربونت برم ننه جونم که از اول تا اخر شعر همش برای تو بود عین تو😔
پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟
خدا رفتگانتون رو بیامرزه خدا بهت سلامتی بده عزیزم ممنون❤️🩹
پدر بزرگ و مادربزرگ گل هایی هستن که هیچ گلی جاشون نمیگیره
پدربزرگ مهربونم دو ماهه دیگه تو این دنیا نیست و جای خالیش خیلی حس میشه😔🖤
پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟
وقتی میبینم یکی میره خونه مادربزرگش از ته دلم حسودی میکنم😞 خدایا ما چقدر زود تنها شدیم هیچکسو ندار ...
باورت میشه دو ماهه خونش نرفتم
دقیقا از وقتی که رفته
اصلا دیگه پاهام یاری نمیکنه
۳۷ روز تو آی سیو بود
هر روز به یه امیدی بیمارستان میرفتیم
ولی آخر چی ...
پشت پا زد به همه ی اون چیزهایی که بهش علاقه داشت و برای همیشه رفت
ماهم ۳ساله نرفتیم خونش پدر بزرگم تنها نموند ازدواج کرد خانومه هم ازمون خوشش نمیاد نمیزاره بری ...
ای بابا
چرا آخه خوشش نیاد ! این رفتارا چیه واقعا دنیا دو روزه
وقتی خاکش میکردن با چشمای خودم دیدم که دنیا دو روزه !
آخر و عاقبت هممون همینجاست
پس این قهر کردنا ، قیافه گرفتن ها ، فاصله انداختن بین بقیه برای چیه !