2777
2789
عنوان

یا خدا یه لحظه بیاین

353 بازدید | 45 پست

من دوماهمه و  یه ماهه ک است احت مطلقمو ویار شدید اصلا با سرم زدن زنده ام بعد الان دوشبه دیگه حالت تهوم خوب شده 

الان زدم تو گوگل میگه اگه قلب جنین ایست کنه علائم مادر از بین میره حالت تهوع و استفراغ 😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑و منی ک همینجوریشم روبه قبله ام از استرس سنو ی این هفته😭این چی بود دیگه

لطفااا اصلا اینترنت نخون یه روزای آدم حالش بهتر میشه یه روزای نه ربطی نداره اینترمتم برات خوب نیس موقع خواب بذار حالت پرواز

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد گوش نده ب گوگل برو فردا برات سونو بنویسن  خیالت راحت شه

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

استرس خیلی سمه واسه حاملگی اصلا بد به دلت راه نده صبح برو نزدیک مرکز بهداشت به خونتون اونجا ضربان قلبشو چک میکنن خیالت راحت میشه .. از دلایلی که میگن تا هر مشکلی پیش میاد تو اینترنت دنبال جواب نگردین همینه .. 

دیوانه ای چیزی هستی😐😏

دختر خوب تو گوگل بزنی سرما خوردم میگه رو به قبله بخواب(دور از جون همگیتون)

اولن چیزی نیس خیالت راحت

نی نی م جاش خوبه حالشم خوبه

دومن فردا برو دکتر خیالت راحت شه.

خدا💖 
لطفااا اصلا اینترنت نخون یه روزای آدم حالش بهتر میشه یه روزای نه ربطی نداره اینترمتم برات خوب نیس مو ...

یعنی کل بیست چهار ساعت با خودم درگیرم سر گوشی دست گرفتن هر دفع هم دستم گرفتم جز استرس هیچی نداشتع برام🥺

گلم گوگل طوریه که اگه یه سردرد ساده هم بگیری علائمتو سرچ کنی متوجه میشی که سرطان داری و پایان عمرت نزدیکه😐😐

سونو و دکتر برا همین مواقعه فردا یه سر برو پیش دکترت اصلا استرس نداشته باش که برای خودتو تو دلیت سمه🥰😘

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️