2777
2789
خواهرم گلوریا خورد حدودا پنج کیلو وزن کم کرد با ده تا قرص

تو چه مدت؟

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یه سری قرص گلوریا گرفتم سه روز بیشتر نتونستم بخورم فشارم خیلی رفته بود بالا پایین نمیومد تا چند روز بعد که فشارم درست شد تا ده روز تاری دید داشتم کلی هم خرج دکتر کردم همش از عوارض قرصه بود

من یه سری قرص گلوریا گرفتم سه روز بیشتر نتونستم بخورم فشارم خیلی رفته بود بالا پایین نمیومد تا چند ر ...

شماازکجاخریدی؟

کاربریم لغو شده واسه همین تاریخ عضویتم تازست🤕😥نامردی یعنی حرف بدی نزنی حتی تاپیک هم‌نداشته باشی ولی لغو کاربری بشی😭زندگیم تشکیل شده از عشقم و پسرم میمیرم واسه جفتشون❤یک بانو که قبلاً شاغل بوده ولی الآن شاغل در بخش مادریه😍
من یه سری قرص گلوریا گرفتم سه روز بیشتر نتونستم بخورم فشارم خیلی رفته بود بالا پایین نمیومد تا چند ر ...

شما از کجا خریدی؟

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

احتمالا زیاد مصرف کردی

اگه تغییری تو خودت حس کردی باید یه روز درمیان میخوردی خیلی تاثیر داره

بخصوص اگه هر روز یه استکان عرق زیره سیاه بخوری

خسته شدم هرکاری میکنم نمیدونم چرا نمیتونم اراده کنم رژیم بگیرم😢

فردا دارم‌میرم پیش دکترم نامه بگیرم برای اسلیو خداکنه بیمه قبول کنه

خسته شدم هرکاری میکنم نمیدونم چرا نمیتونم اراده کنم رژیم بگیرم😢

منم ارادم خیلی ضعیفه ولی یه ماه رژیم گرفتم چهار کیلو کم کردم بدون بازگشت الان شش ماهه میگذره هنوز وزنم برنگشته