2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی اینش خوبه 

من حتما میخرم چون دیدم خواهرم هیچ مشکلی نداشت یکیشو هم باز کردیم پودر دارچین و زنجبیل و اینا توش بود قشنگ بوش و رنگشو میشد تشخیص داد

تازه صب تا شب هم بدون وقفه تمیز کاری میکرد😂😂😂انقد خوب بود میخورم زرنگ شم

من حتما میخرم چون دیدم خواهرم هیچ مشکلی نداشت یکیشو هم باز کردیم پودر دارچین و زنجبیل و اینا توش بود ...

اگ اصلش پیدا شه عالیه فک کنم بعضی عطاریا دونه ایم بدن

اسی میگی مادرت مجیک اسلیم خورده لاغر شده خب چرا همونو نمیخری؟

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
اسی میگی مادرت مجیک اسلیم خورده لاغر شده خب چرا همونو نمیخری؟

اخه ۲ دوره خورد بعدش قرصا تموم شد دوباره ک خرید فیک بود تاثیر نکرد دگ اصلشم دگ پیدا نکرد

من الان 3 هفته میشه که قرص تریپل برن میخورم خیلی از الفا که دوره قبل خوردم قویتر و  اصلا سر درد نداشتم حدود 6 کیلو وزنم کم کردم خیلی برای کسایی که اشتهای کاذب ذارن مناسب پون کاملا جلو اشتها میگیره من خیلی گشتم تا اصلش پیدا کردم چون همه جانداره از این فروشگاه خریدم فقط معرفیشون میکنم جون ارسال رایگان داشتن و پرداخت درب منزل بود و یه هفته هم مهلت عودت داشتن من زیاد قرص میخرم ولی کمتر فروشگاهی این شرایط داره برای همین میگم خیلی کارشون خوبه 09052085514 این شماره مشاورشون بود