2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعید میدونم مگ اینکه وزنتون خیلی دگ بالا باشه

الان ۹۲ هستم

اخه بیماری ستون فقراتم دارم،دکترم هم نامه میده

حالا ببینم چی میشه

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
من یه سری قرص گلوریا گرفتم سه روز بیشتر نتونستم بخورم فشارم خیلی رفته بود بالا پایین نمیومد تا چند ر ...

من با گلوریا ۲۰ کم کردم ولی به قدری ویتامین هامو اورد پایین که اونقدر میوه مرکبات غذا خوردم که فقط ویتامینام برگرده سر جاش 

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇

استاتر به هیچ وج گلوریا استفاده نکن 

منم پارسال به خودم میگفتم اشکال نداره استفاده کنم فوقش ویتامین هام میاد پایین فلان والی اونقدر ازیییت شدم اون فدر عوارض داشت که الان ۱سال سمت هیچ رژیمی نمیرم 

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
ولی چند وقت پیش یه سری تو اخبار دیدم که می‌گفت قرص گلوریا توش شیشه و این چیزا هست نخور به نظرم عزیزم ...

اون ک درسته بلاخره همه این قرصا یه عوارضی دارن

ولی اسیلو هم ضرر داره

دوماه اول شاید سخت بکذره ولی از زانو درد و سنگین وزنی و لباسای گشاد و.. راحتی

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

من پارسال گرفتم فقط ده تاشو خوردم به شدت اعصابم بهم ریخته بود نه خواب داشتم نه آرامش 

وااااای خییییلی بد بود دیگه راضی نیستم با قرص لاغر شم

الان برنج ‌‌نون و قند‌و شکر ‌‌نمک کم کردم