2777
2789
عنوان

6ساله تو همسایگی مادرشوهرم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 68 پست
بعد ۹ سال زندگی طبقه پایین مادر شوهر امشب اولین شبیه که توی خونه مستقلم خوابیدم حست رو درک میکنم چون ...

نمیدونی‌چقدر خوشحال شدم پیامتو خوندم ما یک تیر میخوایم بلند شیم بخدا چند ماهه از ذوقم نمیدونم دیگه چیکار کنم انقدر اینجا بودم اصلا تصور جدا زندگی کردن هم برام شیرینه خداروشکر که مستقل شدی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نامزدم هنوز همسرم داره خونه رو میسازه طبقه پایین خونه مامانش  اینجوری که شما گفتی ترسیدم🥲

ترس به دلت راه نده 

ولی نکات منفی زیاد داره 

رفت و آمد حساب شده باشه 

از اول هم اختیار بیرون رفتنتون رو ندین دستشون 

سفره ت جدا باشه ..نه خشک خشک باش نه بیش از حد صمیمی 

بیشتر وقتتو تو خونه خودت بگذرون 

بعد ۹ سال زندگی طبقه پایین مادر شوهر امشب اولین شبیه که توی خونه مستقلم خوابیدم حست رو درک میکنم چون ...

تبریک

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
2803
نمیدونی‌چقدر خوشحال شدم پیامتو خوندم ما یک تیر میخوایم بلند شیم بخدا چند ماهه از ذوقم نمیدونم دیگه چ ...

انشاالله که صحیح و سالم باشین و بری سر خونه زندگی خودت ..

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
من دو سه سال پیشاین حستو داشتم اولین شبی که تو خونه جدا و خونه خودم خوابیدم باورم نمیشد انگار از جهن ...

منم ۱۱ ساله کنارشونم مادرشوهر منم آدم بدی نیست ولی همه ی کارامون زیر نظرشونه الهی همه ی اونایی که با مادرشوهر یه جا زندگی میکنن خیلی زود خونع دار شن

2804
شما هم همینطور، چون خودم کشیدم هرکسو میبینم مستقل شده براش ذوق میکنم

خدا قسمت کنه تا وقتی که ذوقشو دارم برم خونه خودم نه وقتی که هیچی نمونده ازم

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
ترس به دلت راه نده  ولی نکات منفی زیاد داره  رفت و آمد حساب شده باشه  از اول هم اخ ...

اوهوم حتما ..مرسییی 

ولی من تصمیم دارم بعد یکی دوسال که نشستیم به یک بهانه ای مجبورش کنم بفروشه 

آخه دوتا داداش داره اونا هم تو همون ساختمونن

۴ طبقه است 

سه تا داداشا و یک واحد مال مامان باباش و خواهرش 

همشون مجردن هنوز 

من نامزدم هنوز همسرم داره خونه رو میسازه طبقه پایین خونه مامانش  اینجوری که شما گفتی ترسیدم🥲

خواهرانه بهت میگم این کارو نکن داداش خودم نامزده نمیدونی‌چقدر تلاش کردم مامان و بابامو منصرف کردم عروسو پیش خودشون نیارن بالاخره اون دخترم هزار تا امید و آرزو داره با خواهرام نشستیم باهاشون حرف زدیم گفتیم طبقه بالارو رهن بدید وام ازدواجشونو بزارن داداشم ماشینشو بفروشه یه واحد نقلی براشون بخرید الحمدلله همین اول زندگی خونه دار شدن

اوهوم حتما ..مرسییی  ولی من تصمیم دارم بعد یکی دوسال که نشستیم به یک بهانه ای مجبورش کنم بفروش ...

ما هم قرار بود دو سال اینجا باشیم الان ۱۱ ساله تیر ماه که بخوایم بلند شیم ۱۲ سال شده

2805
خواهرانه بهت میگم این کارو نکن داداش خودم نامزده نمیدونی‌چقدر تلاش کردم مامان و بابامو منصرف کردم عر ...

خب همین اول زندگی نمیتونم چیزی بگم بخدا ...

هنوز دوهفته است حلقه دست هم کردیم 

خدا کنه برا شما مثل ما نباشه همش کشیک میدن ببینن شوهرم چی خریده که بلافاصله بعدش بیان بگن فلان چیزو ...

اوووووف خدااااا 

نمیدونم هدفشون از یکجا نشستن کندن از پسرشون ؟؟

یا کمک کردن به پسرشون تا پسرشون بجای اجاره و پول پیش پس انداز کنه اصلا خوب نیست با حرفایی که آدم میشنوه 

از اول باید مستقل و راحت و آزاد زندگی کرد مگه عمر مفید آدم چقدره گه اینطوری هدر بره؟؟د

منم ۱۱ ساله کنارشونم مادرشوهر منم آدم بدی نیست ولی همه ی کارامون زیر نظرشونه الهی همه ی اونایی که با ...

ایشالا میدونم چی میگی مادر. شوهر منم یه وقتایی انچنان اذیتم میکرد که دلم از دنیا میگرفت بیشتر وقتا ولی خوب بود یه وقتایی میزد ب سرش

2801