2777
2789
عنوان

شیمی درمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 27716 بازدید | 163 پست
غذاهای تند و شیرین و چرب وترش نباید بخوری  اشتهات خوبه یا نه؟ سیر و پیاز هم نباید بخوری ماهی هم ...

ممنن عزیزم انشاله تو هم به زودی سلامتی رو بدست بیاریی من فقط سه روز حال و حوصله غذا پختن ندارم وبی حالم بعدش همه کارای خونه رو انجام میدم شمار کارای بیمارستانتو هم خودتون انجام میدینمن چون شهرستان هستم همسرم مییاره و میبره خب اونم انسانه دیگه خسته می شدهاگه شهرستان نبودم اون کارا روهم خودم انجام میدادم و منتی سرم نبود 

ممنن عزیزم انشاله تو هم به زودی سلامتی رو بدست بیاریی من فقط سه روز حال و حوصله غذا پختن ندارم وبی ح ...

عشقم خودتو هیچ وقت حقیر نکن حتی جلو همسرت من بهد تزریق فقط روز سوم بخاطر امپول زیر جلدی بدن درد میگیرم ولی با اون حال اینقدر مغرورم از هیچ کسی کمک نمیخوام 

کارای بیمارستانو همسرم انجام میده من خودم دوست دارم ولی خودش نمیذاره من بهش میگم خودم باهات میام 

من چالوسم کارای تزریقمو چالوس انجام میدم 

بعد تزریق ۳ روز میرم خونه ی مادر شوهرم بعد امپول پگاژن میام خونه  مادرم پیشمه به بچه هام رسیدگی میکنه

اصلا به خودت سخت نگیر فقط روحیه داشته باش به خودت برس 

راستی تزریق ۴ جلسه اولت اندکسون با آدریا بود 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنن عزیزم انشاله تو هم به زودی سلامتی رو بدست بیاریی من فقط سه روز حال و حوصله غذا پختن ندارم وبی ح ...

ببخشید یه سوال دیگه سما hr2 مثبتین یا منفی 

من hr2 مثبتم و بعد شیمی درمانی باید ۱۷ جلسه هرسپتین تزریق کنم ولی خوشبختانه اون ریزش مو نداره و عوارضش کمتر از شیمی درمانیه 

ببخشید یه سوال دیگه سما hr2 مثبتین یا منفی  من hr2 مثبتم و بعد شیمی درمانی باید ۱۷ جلسه هرسپتی ...

من از شهرستهای اذربایجان شری هستم و در مورد داروهای تزریقی هیچ اطلاعی ندارم فقط اینکه بعد شیمی درمانی پرتو درمانی دارمو اینکه چند جلسه هست بعد شیمی درمانی مشخص می شه و اینکه داروهام پیدا نمی شد از تهران پیدا کردیم من بعد سه روز میام سر کار و کارای خونه رو هم انجام میدم ولی دیگه نمیتونم به درس و مشق پسرم رسیدگی کنم فقط  التهاب گلو اذیتم می کنه و اینکه هفته قبل هم سرما خوردم اذیت شدم از جلسه پنجم به بعد دکتر گفت سه هفته یک بار بیا

ببخشید یه سوال دیگه سما hr2 مثبتین یا منفی  من hr2 مثبتم و بعد شیمی درمانی باید ۱۷ جلسه هرسپتی ...

من تپش قلب هم دارم با اینکه رفتم اکو و قلبم سالمه . اینکه زود عصبانی می شم  وقتی هم عصبانی میشم تپش قلب می گیرم 

من از شهرستهای اذربایجان شری هستم و در مورد داروهای تزریقی هیچ اطلاعی ندارم فقط اینکه بعد شیمی درمان ...

ایشالله که بسلامت این مراحلو رد کنی دوز پنجمت بخاطر اینکه سنگینه هر سه هفته یک باره خیلی به خودت برس که یک هفته ای عوارض داره این نیز بگذرد

من تپش قلب هم دارم با اینکه رفتم اکو و قلبم سالمه . اینکه زود عصبانی می شم  وقتی هم عصبانی میشم ...

من دیروز دوز سوم زدم فقط عزارییلو جلو چشام دیدم مسومیت غذایی گرفتم ساعت ۱۲ شب رفتم زیر سرم تا ۲ صبح خیلی روز بدی بودپلی بلاخره تموم شد امروز خیلی بهترم خدارو شکر ✨🌹

ایشالله که بسلامت این مراحلو رد کنی دوز پنجمت بخاطر اینکه سنگینه هر سه هفته یک باره خیلی به خودت برس ...

ممنون عزیزم انشاله که تو هم این مراحل رو به راحتی بگذرونی من دوباره سرما خوردم چی شد مسمومیت غذایی گرفتی مگه تو خورد و خوراکت دقیق نیستی من یه دونه پسر دارم اینقدر طفلی نگرانمه 9 سالشه همش ازم میپرسه کی سرحال می شی من نمیدونم چیکار کنم که زود سرما نخورم تو یه جمعی حتما ماسک میزنم ولی باین حال بازم سرما می خورم شما هم پریود نمی شین پوستت خراب نشده من یکم زیاد پیاده روی کنم نفس تنگی می گیرم چرا میگن بعد دوز چهارم دیگه بدن عادت می کنه  و راحتی من آمپول زیر جلدی رو 24 ساعت بعد تزریق میزنم ولی شما گفتین سه روز بعد تزریق برا شما هم گفتن دست طرفی رو که عمل شده رو زیاد نباید کار کشید و حتی یک کیلو هم نباید باهاش برداشت و اینکه شبها باید بانداژ ببندی برا من بعد عمل دکترم بهم نگفت ولی پرستار تزریق تو دوز دوم گفت باید شبا بانداژ ببندی و بخوابی که دستت آب نیاره 

ممنون عزیزم انشاله که تو هم این مراحل رو به راحتی بگذرونی من دوباره سرما خوردم چی شد مسمومیت غذایی گ ...

من این سری زیر تزریق لبو اب انار خوردم فکر  کنم لبوش بهداشتی نبود داذاشم از بیرون برام گرفته بود واسه همین حالم بد شد و اینکه اصلا نباید تو جمع شلوغ بری چون سیستم دفاعی بدنت ضعیفه سریع مریض میشی 

منم پوستم خشک میشه با کرم مرطوب کننده ماساژ بده زیاد نباید پیاده روی کنی چون بدنت توان انرژی قبلو نداره 

من ۸ دوز چهارمو باید بزنم و اینکه من زیر جلدیو روز سوم میزنم 

مواظب باش سرما نخوری وگرنه عفونت میگیری شیمی درمانیت عقب میوفته ایشالله که همه ی مریضا شفا بگیرن🙏✨🤲🤲

ممنون عزیزم انشاله که تو هم این مراحل رو به راحتی بگذرونی من دوباره سرما خوردم چی شد مسمومیت غذایی گ ...

اره به منم گفتن از این دستم نباید کار سنگین بکشم روش نخوابم اصلا نه ازش رگ بگیرم نه فشار  مایعات زیاد بخور پوستت خشک نشه چون پرتو درمانی پوست میسوزه باید زیاد اب بخوری پوستت خشک نشه اگه دهنت خشک میشه به دکترت بگو واست بزاق مصنوعی مخصوص شیمی بنویسه

من این سری زیر تزریق لبو اب انار خوردم فکر  کنم لبوش بهداشتی نبود داذاشم از بیرون برام گرفته بو ...

سرماخوردگی که گرفتم ااصلنم خوب نمیشه نمید ونم چیکار کنم یه سری سرم و امپول و اینا زدم و سری کامل کواموکسی کلاو خوردم ولی خوب نمی شم تو جمع که ماسک میزنم 

اره به منم گفتن از این دستم نباید کار سنگین بکشم روش نخوابم اصلا نه ازش رگ بگیرم نه فشار  مایعا ...

نگفتم موقع خواب بانداژ ببندی . من پسرم سرما خوردگی گرفت از اون گرفتم بعد که خوب شدم رفتم دوز چهارم بعد دوباره سرما خوردم منم ششم برا دوز پنجم میرم اگه خوب شدم