2777
2789
عنوان

شیمی درمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 27716 بازدید | 163 پست
نگفتم موقع خواب بانداژ ببندی . من پسرم سرما خوردگی گرفت از اون گرفتم بعد که خوب شدم رفتم دوز چهارم ب ...

سلام عزیزم حالت چطوره دوز چهارم به بعد که اذیت نشدی 

چند دوز دیگه داری ؟من از دوز پنجمم استخون درد شدید گرفتم تا یه هفته،۷ اسفند دوز ششمو میزنم.شما سه هفته ای هستی یا دو هفته ایی 

سلام عزیزم حالت چطوره دوز چهارم به بعد که اذیت نشدی  چند دوز دیگه داری ؟من از دوز پنجمم استخون ...

سلام خوبی من از تو جلو بودما چون سرما خوردگی شدید گرفتم دوز پنجمم عقب افتاد قراره چهار اسفند بر اششم برم من نمیدونم چرا بعد هر تزریق سرما میخورم منم یک هفته بدن درد گرفتم دو روزشم اینقدر استخونام درد میکرد که قابل تحمل نبود 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم حالت چطوره دوز چهارم به بعد که اذیت نشدی  چند دوز دیگه داری ؟من از دوز پنجمم استخون ...

تا دوز چارم دو هفته ای بود بعدش گفت باید سه هفته ای بشه ببین من ناخونامم درد میکنه همشون کبود شدن و روشون دوتا خط سفید افتاده 

سلام خوبی من از تو جلو بودما چون سرما خوردگی شدید گرفتم دوز پنجمم عقب افتاد قراره چهار اسفند بر اششم ...

اخه الهی شما سه هفته یه بار تزریق داری ولی من دو هفتت ای هستم 

منم استخون درد شدید گرفتم تا سه روز یابل تحمل نبود اصلا دردش 

تا دوز چارم دو هفته ای بود بعدش گفت باید سه هفته ای بشه ببین من ناخونامم درد میکنه همشون کبود شدن و ...

منم ناخونم و انگشتام خیلی درد میکنن انگشت شصت دستم کبود شده 

حتی نمیتونم بند کفشمو ببندم چشام درد میگیره 

شما داروهات خارجیه من مونتاز ایرانی رو گرفتم گفتن اگه خارجی شو می خوای باید نه تومن بدین 

منم ایرانی میگیرم مگه شما بیمه ندارین آزاد خیلی گرونه ‌من با بیمه کل داروهامو ۷۰۰ میخرم 

اخه الهی شما سه هفته یه بار تزریق داری ولی من دو هفتت ای هستم  منم استخون درد شدید گرفتم تا سه ...

قبل دوز پنجم دو هفته بود بعدش گفت سه هفته من پلکام ریخته خیلی کم مونده شمام همینطورید؟

رو ناخونای شما خطای سفید افتاده ؟ و اینکه شما هم چارتا دگزا تزریق می کنین ؟من نمیتونم شیر بخورم بعد خوردن شیر دل پیچه میگیرم یعنی از اول همینطور بودم میترسم بخاطر این همه دگزا پوکی استخون بگیرمم

رو ناخونای شما خطای سفید افتاده ؟ و اینکه شما هم چارتا دگزا تزریق می کنین ؟من نمیتونم شیر بخورم بعد ...

اره خط سفید افتاده لاک زدم که نبینم ناخنامو  دگزارو  با چند تا دیگه قبل از شیمی بهم میزنن من اصلا شیر نمیخورم میترسم دلپیچه بگیرم