بچه ها میشه بیاید چند وقت پیش یه توده تو سینم رفتم دکتر گفت باید سونو بدی بعد از سونو مامو دادم گفتن احتمال بدخیمیش زیاده باید نمونه برداری بشه تا جواب پاتالوژیم بیاد من مردمو زنده شدم بلاخره جواب اومد گرید ۲ بدخیم گفتن باید جراحی کنم من شوک شده بودم هنگ بودم سریعا بعد یه هفته جراحی شدم پیش یه پروفسور اقای محمد اسماعیل اکبری کلینک آذر جراحی شدم فقط توده روبرداشتن خوشبختانه لنفم درگیر نبود ولی گفتن ۸ جلسه سیمی درمانی باید انجام بشه من واقعا از شیمی میترسم کسی تجربه ی شیمی درمانی داشته میشه بیاید تجربیاتتونو با من به اشتراک بزارید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم ی چیزی مثل سرم هست من شوهرم انجام داده.اصا استرس نداشته باش بذار زودتر جواب بگیری..نمیدونی با چ دارویی شیمی درمانی میشی اگه اندوکسان باشه ک راحت تره و ریزش مو خیلی کم داره
وقتی اونقدر قوی بودی که تا الان شکستش دادی حتنا بعد از این هم میتونی نگران نباش من خیلی دیدم شیمی شدن و راحت بودن و خوب شدن
اگر شراب خوری جرعهای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖