2777
2789
عنوان

شیمی درمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 27716 بازدید | 163 پست
من میدونم اگه دارو رو خیلی با سرعت کم بزنن موهات نمیریزه دختر داییم میرفت یه جا که تو سرم دارو میری ...

ربطی نداره قشنگم داروهای کمو یکسری باعث ریزش مو میشن و بعضی بدن ها بیشتر بعضی کمتر.

خبر خوب اینکه مجدد موها درمیان بعد از پایان شیمی درمانی

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه چند تا توصیه کنم که خوب جواب بگیری ،در حین درمانت حتما حتما نظافت رو خییییلی رعایت کن ،حوله ات رو جدا کن ازبقیه ،وقتایی که اشتهات خوبه سعی کن عسل طبیعی و گوشت قرمز خوب مصرف کنی که وقتایی رو که داری دارو میگیری و تهوع داری و نمیتونی غذا بخوری رو جبران کنه ، مهم ترین چیزی که بهت کمک می‌کنه تغذیه است باید فوق العاده باشه من اون مدت درمانم حتی صبحانه ام گوشت گوسفند میدادن بهم 

قوی باش و حتما برای جلسات شیمی درمانی همراه داشته باش میگن قبل شیمی درمانی ماکارونی بخوری خوبه

حتماااااا برگشین خونه اب هویج بخور مغزها هم خوبه

کلااا سعی کن با ادم سرما خورده یا مشکوک به کرونا مراوده نداشته باشی سیستم ایمنی ادم تو شیمی درمانی ضعیف میشه هر جلسه به امید جلسه ی بعدی میگذره و نهایت تموم میشه تولدی دوباره شکل میگیره سعی کن قوی باشی 

الهی مرا  آن ده که آن به 
🥺🥺خدا خودش به دادم برسه دارم سکته مبکنم

چرا عزیزم من درسم در مورد همیناست

دارم با زبان ساده بهت میگم هیچ طوری نیست

پرتو درمانی هم براتون نوشتن یا فقط شیمی درمانی؟چند جلسه؟

یا رب آن دِه که آن بِه ...
🥺🥺خدا خودش به دادم برسه دارم سکته مبکنم

عزیزم اصلا استرس نداره خداروشکر گرید ۲ متوجه شدی 

قوی برو سمتش تغذیت خیلی مهمه رعایت بهداشت خیلی مهمه

حال روحیت یه مقدار ضعیف میشه به خاطر داروعه حالت تهوع و استفراغ تا دو روز بعد کموتراپی طبیعیه

اصلا نگران نباش عزیزم

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

شیمی درمانی هم دوتا سرم هست که داروها داخل اون سرم تزریق میشه یه پتو همراهت باشه نکنه لرز کنی گرچه خودشون هم دارن سعی کن حتما ماسک بزنی بخاطر اینکه نکنه دیگران مریض باشن 

انشاءالله این دوره هم به سلامت میگذرونی

الهی مرا  آن ده که آن به 

وقتی درگیر نشده یعنی انشاالله حتما خوب میشی

اول میری شیمی بعد پرتو درمانی بعد یه قرص رو باید همیشع بخوری، خلاص

این فرایند هم حالتو یکم بد میکنن اما شدید نیست خیالت راحت 🌷

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
چرا شیمی درمانی درد داره ایا

اسی عزیزم من مادرم یکساله شیمی میشه اصلاااااا روحیت نباز این مریضی اسمش سنگینه فقططط وگرنه هیچ ترسی نداره واینکه جدیدا درمان میشه من سه نفرمیشناسم ۱۵سال پیش سرطان سینه داشته حتی سینه برداشتن الان پروتز وسه تابچه این ازاین که اضطراب دور کنی 

شیمی سرم هس هیچ چیز جز سرم دورش فویل میپیچن نیست 

اولش حالت بدمیشه ولی اصلااااا نگران نشو چون طبیعی هس داره مبارزه میشه دارو قوی میاد 

بی اشتها میشی حالت تهوع دارو میدن شیر خشک تغذیه کامل بگیر سرم دو روزی یبار تغذیه بزن 

موها یکم میریزه ولی بعد۴دوره پرپشت تر ازقبل میشه پس ناراحت تباش 

اگه دیدی بشدت بی حال بدحال شدی زنگ بزن مرکز پتاسیم خونتو سریع اندازه بگیر چون پتاسیم پایین میاد 

ولییی باید حامی داشته باشی بشدت حمایت بشی تا دورت بگذره مادرمن خیلیی بدحال بود بحدی من فاتحشو خوندم دیگه الان سرحال تر ازهمه هس خداروشکر

و اینکه من فقط ۱۳ سالم بود که کلیه ام رو از دست دادم غده ام ۱.۵ کیلو بود کل شکمم رو درگیر کرده بود ولی خوب شدم و الآنم یه بچه ی ۴ ساله دارم و ۲۶ سالمه ،یه روحیه ای داشتم من اون موقع که از هیچچچچی نمی‌ترسیدم فقطططط آهنگ میذاشتم و قر میدادم و شاد بودم با اون سن کمم خدا شاهده یه دنیااااا تجربه به دست آوردم توی دوران بیماریم 

۴ جلسه اولش حالت نوبه اون ۴ تای آخری یکم حالتو بد میکنه سعی کنی وقتی رفتی سرم شیمی‌درمانی زدی بعدش مایعات زیاد بخور هر چی‌ام شد به دکتر بگو اولین جلسه‌ها دهنت زخم میشه بدکترت بگو برات شربت بنوییه تا اذیت نشی یبوست میگیری اونم برات شربت مخصوص مینوسن خوشحالم که لنفت درگیر نشده پس استرس نداشته باش اما هر علائمی داشتی بدکترت بخور بعد شیمی حالت تهوع داری سعی غذای کم اما وعده‌های زیاد زیاد بخوری بلدرچین .آب هویج به شرط هویج پوست کنده شده اینا خوبن برات شبره انگورم حتما داشته باش چون موقع شیمی د.. پلاکت خونت پایین میاد که شیره انگور خیلی بهت کمک میکنه 

مادر دلم برات خیلی تنگ شده «اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»