2777
2789
عنوان

شیمی درمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 27716 بازدید | 163 پست
مرسی عزیزم

بهت قول میدم میگذره خیالت نباشه فقط این مسیر تغذیه ات خوب باشه چربی اصلا نخور تا حالت تهوع نگیری 

تغدیه ات که خوب باشه شیمی درمانی بعدی قوی تر هستی 

الهی مرا  آن ده که آن به 
🥺🥺خدا خودش به دادم برسه دارم سکته مبکنم

عزیزم اصلا به خودت استرس نده، سختیش چند وقته عوضش تا اخر عمرت خوب میشی و نیاز به درمان نداری، یکی از اشناهای ماهم همینجوری بود همه مراحل درمان رو انجام داد الان بعد از یکسال از درمان خداروشکر کاملا خوب شده

روحیه مهم ترین چیز برای سریع تر بهبود یافتنه، میدونم سختته و اسمش ترسناکه ولی باور کن می‌ارزه به یه عمر سلامتی کاملت، پس سعی کن با روحیه خوب بری سراغ درمان به امید خدا چند وقت دیگه خبر سلامتی کاملت رو بهمون میدی❤️

می‌بینم آن شکفتن شادی را...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اصلا به خودت استرس نده، سختیش چند وقته عوضش تا اخر عمرت خوب میشی و نیاز به درمان نداری، یکی از ...

و اینکه تغذیه خیلی خیلی خیلی مهمه، چیزای مقوی تااا میتونی بخور، خیلی زیاد به خودت برس

می‌بینم آن شکفتن شادی را...
و اینکه من فقط ۱۳ سالم بود که کلیه ام رو از دست دادم غده ام ۱.۵ کیلو بود کل شکمم رو درگیر کرده بود و ...

ماشالله بهت افرین زندگی رو شما دریافتی و راضی به رضای خدا 

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 
۴ جلسه اولش حالت نوبه اون ۴ تای آخری یکم حالتو بد میکنه سعی کنی وقتی رفتی سرم شیمی‌درمانی زدی بعدش م ...

مادر من ۴تا اول بشدتت حالش بدشد فکرکنید کروناهم گرفت ولی خدا وشکر هیچی نشد دکترمیگه اگه حالت بدنشه تهوع نباشه یعنی دارو بی جواب بوده دکتر مادرم دکتر رضوانی شیراز هس

من یادمه جلسات اول موهام یکم شروع کرد به ریزش مامان بابام خواهرم همش گریه میکردن چون موهای خیلی پر و بلندی داشتم بابام به دکترا می‌گفت حاضرم هرکاری بکنم فقط موهاش نریزه خودم یه روز یه ماشین ریش تراش بابام رو برداشتم به مامانم گفتم بیا موهامو بزن می‌خوام بعد از شیمی درمانی خوشگل تر از قبل بیان مامانم گریه میکرد من می‌گفتم چتونه بابا من باید برای شما ناراحت باشم مجبورید هزار جور شامپو بزنید به موهاتون من الان یه پا جمشید هاشم... شدم برا خودم چهره ی جدید تجربه میکنم .... روحیه ام فوق العاده بود 

مادر من ۴تا اول بشدتت حالش بدشد فکرکنید کروناهم گرفت ولی خدا وشکر هیچی نشد دکترمیگه اگه حالت بدنشه ت ...

بله شما درست میگید 

الان مادرتون چطورا؟

مادر دلم برات خیلی تنگ شده «اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»
ببخشیدعزیزم منم دیروز متوجه شدم یه توده داخل سینمه اصلادردنداره دستمومیزارم روش حرکت میکنه بچمم ۵ماه ...

عزیزم این پرسیدن نداره باید بری دکتر برات سونو بنویسه بیخیالش نباش حتما برو تا خیالت راحت باش هرتوده‌ای دور از جون سرطان نیستش که 

مادر دلم برات خیلی تنگ شده «اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»
عزیزم ی چیزی مثل سرم هست من شوهرم انجام داده.اصا استرس نداشته باش بذار زودتر جواب بگیری..نمیدونی با ...

من نمیدونم اسم دارو چیه فعلا شیمی رو شروع نکردم از اول ماه باید برم 🥺

عزیزم این پرسیدن نداره باید بری دکتر برات سونو بنویسه بیخیالش نباش حتما برو تا خیالت راحت باش هرتوده ...

فرداحتمامیرم آخه میگن توده سرطانی دردنداره هرچیزدیگه ای باشه دردداره ازدیروزه توشوکم 🥺

من نمیدونم اسم دارو چیه فعلا شیمی رو شروع نکردم از اول ماه باید برم 🥺

برو قوی ادامه بده انشالله ب زودیه زود سلامتیه کاملت رو بدست بیاری خواهر خوبم قوی قوی باش😍💪💪

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق

بله شما درست میگید  الان مادرتون چطورا؟

مادرم ازنظر جسمی عالی بااینکه مریضشو اشتباه تشخیص دادن گفتن دیافراگ پاره شده رفتم پیش جراح قفسه سینه گفتن کدوم احمق گفته دیافراگ این سرطانه شما فکرکنید ۹روز مریض بستری کنن اول بخش کرونا بعد بردن  ای سیو نمونه برداری...نفهمیدن عکسا داد میزد چیزیه دارو دادن گفتن بعد دوماه بیاد عمل از شروع علائم که کتف درد ومعده درد و هزاران دکتر رفتن تا تشخیص قطعی۶ماه طول کشید مریضی ریه راست هم مقداری درگیرکرده ولی چون غیرسلولی هس وسطح ریه درگیره خداروشکر ۵۰درصد کوچکتر و بهترشدع واصلا تنفسش مشکل نداشت ونداره فقط پتاسیم خونش پایین میاد واینکه بشدتتت حمایت شد ویکسال ۴ماهه جلسه۱۴شیمی هس خداروشکر رو به بهبوده فقط دلنازک مقداری رفتارش بچگانه شده