2777
2789
عنوان

شیمی درمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 27716 بازدید | 163 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشیدعزیزم منم دیروز متوجه شدم یه توده داخل سینمه اصلادردنداره دستمومیزارم روش حرکت میکنه بچمم ۵ماه ...

ایشالله که چیزی نیس ولی حتما پیگری کن چون این توده ها معمولا درد ندارن ولی توده ی من درد میکرد حتما برو پیش یه پزشک 

لعنتی اسمش وجشتناکه 🥺🥺امیدوارم بتونم قوی باشم

سلام خوبی من جلسه دوم رفتم نگران حالت تعوع نباش قرص میدن که تهوع نگیری فقط دو روز بعد تزریق بی حال هستی بعد کم کم خوب میشه من یکم سرگیجه و سردرد هم دارم از جلسه دوم هم موهام شروع به ریختن کرده

سلام خوبی من جلسه دوم رفتم نگران حالت تعوع نباش قرص میدن که تهوع نگیری فقط دو روز بعد تزریق بی حال ه ...

منم دوز دوم زدم ۲۴ دوز سوممه ایشالله لباس عافیت تن کنی دوستم

منم دوز دوم زدم ۲۴ دوز سوممه ایشالله لباس عافیت تن کنی دوستم

ممنونن عزیزم من فردا برا چهارم میرم میگن بعد چهارم که داروها فرق میکنه عوارضشم کمه شما بعد تزرق چیا پیشنهاد دادن بخورین

ممنونن عزیزم من فردا برا چهارم میرم میگن بعد چهارم که داروها فرق میکنه عوارضشم کمه شما بعد تزرق چیا ...

غذاهای تند و شیرین و چرب وترش نباید بخوری  اشتهات خوبه یا نه؟ سیر و پیاز هم نباید بخوری ماهی هم روز اول تا ۳ نخور یعد روز سوم بخور سیرابی کله پاچه مرغ گوشت یا عصاره بخور تا پروتین بدنت اوکی شه قوی باشی واسه مرحله ی بعدی راستی اب هویج بخور واسه رگا عالیه  لبو بخور بعد تزریق چون قرمزه با داروی قرمزه آدریا رو خنثی میکنه که سمش نمونه تو بدنت آب سیب معجزه میکنه   سه روز خیلی آبمیوه بخور  

امیدوارم هر چی زودتر خوب بشی لباس عافیت تن کنی قوی باش از هیچ کس حز خدا کمک نخواه  من اینقدر مغرورم که همه کارامو خودم انجام میدم عزت نفس داشته باش 

من کلاه کیس خریدم به خودم خیلی میرسم 

اصلا فکر نکن مریضی قوی باش ✨🤍