2777
2789
عنوان

شیمی درمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 27716 بازدید | 163 پست
خداروشکر انشاا.. شیمی درمانیش تموم شد دیگه هیچ دارویی مصرف نکنه خوبه خوب بشه  آخی عزیزم خواهشا ...

ممنون عزیزم انشالله تن شماهم همیشه سالم باشه ،بله ما کاملا درک میکنیم وعوارض داروهس البته کلا بچگانه نیس ولی خب گاهی هس،

بله اگع اول تشخیص داده بودن مادرم باقرص شیمی مشکلش حل میشد اینو دکترش گفت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا کنه از پسش بر بیام من دوتا بچه دارم بخاطر اونا باید بجنگم

برمیای عزیرم  انقد  بدتر از شما بودن و خوب شدن خداروشکر شما که لنف درگیر نشده   انشاالله تاپیک کامل خوب شدنت رو میزنی 

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖

از پسش بر میای عزیزم 

مهم اینه که لنفت درگیر نشده و تنها با 8 جلسه درمان میشی و خلاص 

تو که بارداری و زایمانو تحمل کردی تحمل یه تهوع رو حتما داری دیگه بهت دارو میدن رفع میشه 

حتما با مشاور هم در ارتباط باش برای روحیت کمکت میکنه عزیزم واست  سلامتی هر چه زودترو از خداوند خواهانم انشالا این مرحله رو به راحتی و با موفقیت پشت سر میگذرونی  و میای تاپیک میزنی  که دوره درمانیتو با موفقیت و به راحتی  گذروندی 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
عزیزم اصلا به خودت استرس نده، سختیش چند وقته عوضش تا اخر عمرت خوب میشی و نیاز به درمان نداری، یکی از ...

دورت بگردم مهربون 🥺❤️کاش تموم شه این کابوس🥺🥺مرسی ک بهم روحیه دادی عزیزم

دورت بگردم مهربون 🥺❤️کاش تموم شه این کابوس🥺🥺مرسی ک بهم روحیه دادی عزیزم

فداتشم❤️❤️ مطمئن باش تموم میشه و میگذره 

زودتر از اون چیزی که فکرشو میکردی، فقط و فقط روحیتو حفظ کن😘😘

می‌بینم آن شکفتن شادی را...