ayhafa مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 336 عنوان خیلی دلم گرفته😔 112 بازدید | 7 پست همه اون چیزای که من میخواستم خدا به اطرافیانم دادو همشون موقعی که تبریک میگم بهشون میگن انشالله روزی خودت😔با کنایه میگن🥺چرا خدا با من اینجوری میکنهمن بنده بدی نبودم هیچوقت خدایا من و همسرم خیلی دوست داریم تنها امیدمون هستی حواست بهمون باشه❤️میشه برای حاجتم یه حمد بخونی🌿 1401/09/11 | 22:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ayhafa مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 336 نمیدونم🙂 دنیا همینه عزیزم وای اخه چرامن واقعا تحمل ندارم اصلا🥺 خدایا من و همسرم خیلی دوست داریم تنها امیدمون هستی حواست بهمون باشه❤️میشه برای حاجتم یه حمد بخونی🌿
holozard عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 1923 عزیزدلم غصه نخورمنم اینجورم بچه دارنشدم خونه دارنشدم وقتی میرم جایی میگه روزخودت میام بغض میکنم ناراحت میشم 😣😔 خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏
ساناز2222 عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 4012 گاهی وقتا وقتی از اطرافیانم اینجور چیزارو میشنوم میشینم با تمام انرژی توجیهشون میکنم اینطور که فکر میکنن نیست یه روزی میاد که بر وفق اونا باشه کلی انرژی مثبت میدم بهشونگاها خستم انقدر خسته که میگم دنیا همینه بساز باهاش و خوش باش با این چیزی که هستی
ayhafa مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 336 عزیزدلم غصه نخورمنم اینجورم بچه دارنشدم خونه دارنشدم وقتی میرم جایی میگه روزخودت میام بغض میکنم نارا ... وای نمیتومباور نمیشه😔چرا اخه خدا همچین کاریو میکنه بقیه ینی بنده عزیزکرده هستن خدایا من و همسرم خیلی دوست داریم تنها امیدمون هستی حواست بهمون باشه❤️میشه برای حاجتم یه حمد بخونی🌿
holozard عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 1923 وای نمیتوم باور نمیشه😔چرا اخه خدا همچین کاریو میکنه بقیه ینی بنده عزیزکرده هستن نمیدونم خیلی داغونم پدرم توکماست داغونم 😭😭😭 خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏
ayhafa مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 336 نمیدونم خیلی داغونم پدرم توکماست داغونم 😭😭😭 عزیزم براشون حمد میخونم امیدوارم هرچ زودتر حالشون خوب شه خدایا من و همسرم خیلی دوست داریم تنها امیدمون هستی حواست بهمون باشه❤️میشه برای حاجتم یه حمد بخونی🌿