2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته😔

112 بازدید | 7 پست

همه اون چیزای که من میخواستم خدا به اطرافیانم داد

و همشون موقعی که تبریک میگم بهشون میگن انشالله روزی خودت😔با کنایه میگن🥺

چرا خدا با من اینجوری میکنه

من بنده بدی نبودم هیچوقت

خدایا من و همسرم خیلی دوست داریم تنها امیدمون هستی حواست بهمون باشه❤️میشه برای حاجتم یه حمد بخونی🌿
نمیدونم🙂 دنیا همینه عزیزم

وای اخه چرا

من واقعا تحمل ندارم اصلا🥺

خدایا من و همسرم خیلی دوست داریم تنها امیدمون هستی حواست بهمون باشه❤️میشه برای حاجتم یه حمد بخونی🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گاهی وقتا وقتی از اطرافیانم اینجور چیزارو میشنوم میشینم با تمام انرژی توجیهشون میکنم اینطور که فکر میکنن نیست 

یه روزی میاد که بر وفق اونا باشه کلی انرژی مثبت میدم بهشون

گاها خستم انقدر خسته که میگم دنیا همینه 

بساز باهاش و خوش باش با این چیزی که هستی 

عزیزدلم غصه نخورمنم اینجورم بچه دارنشدم خونه دارنشدم وقتی میرم جایی میگه روزخودت میام بغض میکنم نارا ...

وای نمیتوم

باور نمیشه😔چرا اخه خدا همچین کاریو میکنه بقیه ینی بنده عزیزکرده هستن 

وای نمیتوم باور نمیشه😔چرا اخه خدا همچین کاریو میکنه بقیه ینی بنده عزیزکرده هستن 

نمیدونم خیلی داغونم پدرم توکماست داغونم 😭😭😭

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏
نمیدونم خیلی داغونم پدرم توکماست داغونم 😭😭😭

عزیزم براشون حمد میخونم امیدوارم هرچ زودتر حالشون خوب شه