2789
عنوان

عجیب و غریب

184 بازدید | 21 پست

سلام دوستان اومدم ازتون یه سوالی بپرسم من با یه نفر در مورد چله زیارت عاشورا حق شناس صحبت کردم آدم خوبیه خیلی مفید هست خواستم ببینم میتونه این چله و به نیت من بگیره من فقط گفتم من وقت نمیکنم چون خونمون خیلی شلوغه و مهمان داریم اینا خودش گفت میتونم یکی معرفی کنم به نیت شما بخونه خیلی آدم پاکیه من بهش گفتم میشه باهاش صحبت کنین گفت باشه 

فقط شما چقدر هزینه میکنین 

من گفتم من میتونم در حد 300یا 400 هزینه کنم البته میدونم کمه و ارزشش بیشتر از اینا هست 

بعدش گفت به نظرتون این مقدار کافیه منم گفتم نه اما توانم در این حد هست 

گفتم شما باهاش صحبت کن ببینین چقدر میگه من اون هزینه و جور میکنم 

دیدم ناراحت شد گفت شما منو میشناسی میدونین من چجوری آدمی هستم 

دوست من اصلا هزینه نمیگیره بابت گرفتن چله هر کس هر چقدر بخواد اونم به عنوان هدیه میدن شما بازاری با هاش رفتار کردی اصلا فراموشش کن 

منم گفتم شما گفتی چقدر هزینه میکنین من جوابتون دادم چون دیدم نایب ها در قبال انجام این کار صله میگیرن خودتون سوال کردین من موندم حرف من واقعا بد بود یا نه ذهنم در گیر شد ولی اون آقا خیلی ناراحت شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دیده کمه داره ادا تنگا درمیاره..بی خیال شد

نه می‌گفت دوستم اصلا هزینه نمیگره بابت انجام این چله شاید کسی براش هدیه ببره اما هزینه آیی نمیگیره خیلی ام ناراحت شد و بهش برخورد موندم حرف من کجای بد بود میگه تو ارزش یه آدم پاک و که روزی 1/5ساعت وقت میزاره این میبینی

يه زيارت عاشورا خوندن ١٥دقيقه زمان ميبره ك اونم اخر شب موقع خواب بخون خواهر 

زماني ميتوني نايب بگيري ك خدايي نكرده توانايي جسمي يا پيري يا سواد و ...داشته باشي عزيزم نه ك خودت جوني 

وقتي ميتوني وقت بزاري و بياي تو اين سايت يعني ميتونم ١٥دقيقه وقت براي خودت و خدات بزاري 

شما حاجت داريد بايد خودتون متوسل بشيد ب خدا 

نه ك اينجوري 

اصل اين دعا خوندن ها واسه اينه ك سيم اتصال ايمانتون ب خدا قوي بشه وگرنه خدا محتاج دعاي ما نيست 

براي ارامش قبلي و ايجاد انگيزه مثبت اين دعاها 

بنظرم شما اگر حاجت دارين با نيت پاك خودتون با خدا باشيد ن ديگران

از الان معذرت ميخوام بابت نظرم

مامان سه تا كوچولو و يكي تو راهي
از اول می‌گفت پول بیشتر نه اینکه بهش بربخوره بزاره بره

ولش کن

دلال بوده می خواسته یه مقدارسو برا خودش برداره

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

يه زيارت عاشورا خوندن ١٥دقيقه زمان ميبره ك اونم اخر شب موقع خواب بخون خواهر  زماني ميتوني نايب ...

عزیزم چله ی عاشورای آیت الله حق شناس روزی یک ساعت و نیم زمان می‌بره شرایطی هم داره که یکی از اونا مخفی بودن یعنی جزء خودت و اعضای خانه کسی نباید خبردار بشه خواهر من اکثرا خونمون هست نمیشه ازش چیزی مخفی کرد چون کنجکاو و همش ازت می‌پرسه اکثرا خونمون شلوغه سر همین نمیتونم بخونم 

والا بله زیارت عاشورای عادی میتونم

کم‌بوده اینطوری پیچوندتت

خب می‌گفت هزینه آیی که می‌کنی کمه 

من خیلی ناراحت شدم میدونی هیچوقت کاری نکردم کسی به شخصیت توهین کنه 

برگشته به من میگه شما تحصیل کرده آیی لیسانس داریچرا این حرفو به من زدید ارزش دوست من اینقدره

عزیزم چله ی عاشورای آیت الله حق شناس روزی یک ساعت و نیم زمان می‌بره شرایطی هم داره که یکی از اونا مخ ...

عععععععععع پس من خبر ندارم😆😆😆😆

ببخشيد

كجا ميتونم پيدا كنم متن اين دعا رو؟؟؟

مامان سه تا كوچولو و يكي تو راهي