2777
2789
عنوان

بهترین مشاور کنکور (بیاین لطفا)

| مشاهده متن کامل بحث + 81847 بازدید | 98 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هی خواهرجان دلم پره.. رفتم‌حضوری جلسه ای ۲۰۰😑 اونم هیچی بلد نبود بخدا هیچی.. قراره از مشاور مدرس ...

جلسه ای ۲۰۰ که زیاد نیست میشه ماهی ۸۰۰

مشاور من پارسال ازم ماهی یک و صد می گرفت

ببین مشاور از واجبات نیست یعنی اگه داشته باشی خیلی بهتره ولی اگه نداشته باشی و همون مشاور مدرستون بهت یه توضیحاتی راجع به برنامه نویسی بده و برای دوران جمع بندی راهنماییت کنه کافیه

برای سال یازدهم از نظر من اصلا نیازی به مشاور نیست اگه خودت خوب بخونی

🌙eccedentesiast                                                                                                                   
اها مرسی عزیزم گفتین میزدم! یعنی کنکور دادین؟

بله ورودی پارسالم من

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
جلسه ای ۲۰۰ که زیاد نیست میشه ماهی ۸۰۰ مشاور من پارسال ازم ماهی یک و صد می گرفت ببین مشاور از واجب ...

میدونی عزیزم من میخوام همین امسال روشای درس خوندن و تندخوانی و.. مشخص بشه برام ک سال کنکور خیلی درگیر نباشم. و هدفمم رتبه خیلی خوبه🙂

شاید برای شما ماهی ۱میلیون کم باشه عزیزم برای بعضیا کم نیست.😁

برای ماهم زیاد نیست ولی این مشاوره ک رفتم هیچی نگفت ۲۰۰ گرفت.. فقط اومد گفت فلان روز این درسو فلان درسو بخون بعد تازه هم میخواست مشاور بشه😑