2777
2789
عنوان

بهترین مشاور کنکور (بیاین لطفا)

| مشاهده متن کامل بحث + 81910 بازدید | 98 پست
میدونی عزیزم من میخوام همین امسال روشای درس خوندن و تندخوانی و.. مشخص بشه برام ک سال کنکور خیلی درگی ...

نگفتم مبلغ کمیه منظورم این بود که برای مشاوره حضوری یه عدد متعارفه

معمولا مشاورا این روشایی که شما مدنظرته رو نمی گن مگر یه توضیح مختصر تو جلسه اول.روال مشاوره دادن برنامه دادن،گزارش شبانه گرفتن و تحلیل نتیجه ازمونه

این چیزایی رو که می خوای خودت باید بری دنبالش تو چنل سیب ترش کلی ویس درباره این موارد هست

خیلی خوبه که از همین الان پیگیر هستی،مطمئنم همین انگیزه رو تا اخر مسیر داشته باشی موفق میشی🌱

🌙eccedentesiast                                                                                                                   
نگفتم مبلغ کمیه منظورم این بود که برای مشاوره حضوری یه عدد متعارفه معمولا مشاورا این روشایی که شما ...

مرسی عزیزدلم🤗

ان شاءلله که همینطور باشه

شمام دعا کن مشاوری گیرم بیاد خوب باشه❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونین بگید چ کارایی میتونید بکنید اینجا؟

اول باید بدونم 

چه مدرسه  ای هستی 

چه معدلی 

چه انگیزه  ای 

چه شرایط خانوادگی 

سال یازدهم را میخواهی چطوری جلو بری 

بعدش بسه به شرایط و فاکتورهای شما برنامه تنظیم می کنم 

دروس را که مشخص کردم تلفنی می پرسم 

در کل اینجوری که‌نمیشه 

باید با مادرت  هما هنگی زمانی داشته باشم‌داشته باشم 

اول باید بدونم  چه مدرسه  ای هستی  چه معدلی  چه انگیزه  ای  چه شرا ...

باشه عزیزم من تحقیق کنم دیگم 

مطمئن ک شدم میام‌ باهاتون.

نمیخوام وقتتون الکی بگیرم.

با یکی از عزیزان رفتم در اخر پشیمون شدم کلی حرف زدن ک چرا وقتم رو الکی گرفتین و.. یک ماه پیش بود فکرکنم😅

خیلی عصبانی شدن ازم..

مشاورای با سابقه مثل ایشون کم مطمن باش هرجا بریی  شده یک برنامه از خانم مرادی بگیری برمیگردی

میدونی چیه خیلی وسواسم گرفتم

ولی حتما زنگ میزنم بهشون

هزینه چقدر میگرفتن؟

چقدر اپشن دارن😂

میدونی چیه خیلی وسواسم گرفتم ولی حتما زنگ میزنم بهشون هزینه چقدر میگرفتن؟ چقدر اپشن دارن😂

تجربه شون به دنیا ارزش داره 

پیگیری میکنه گزارشات براش مهم

و‌مهم تر هرچیزی برنامه مختص خودت بهت میده

هرجور میدونی دیگ

چی قبول شدین؟ پشت کنکور بودین؟

پزشکی

بله

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
@یک_عدد_دانشجوی_پزشکی     @دندونپزشکم     @دانشجوی_پزشکی_یزد     ...

سلام عزیزوم

یه سر به پیج دکتر کوکه ای بزن 

من خیلی تعریف مشاوره هاشون رو شنیدم

تیم رویش 

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

تجربه شون به دنیا ارزش داره  پیگیری میکنه گزارشات براش مهم و‌مهم تر هرچیزی برنامه مختص خود ...

عزیزم من دیدم پیجشون رو

خیلی خوب بود واقعا

فقط ی مسئله ای هست

هزینه ماهانشون چقدره

تجربه شون به دنیا ارزش داره  پیگیری میکنه گزارشات براش مهم و‌مهم تر هرچیزی برنامه مختص خود ...

میشه از صفحه اینستا شون عکس بدین میترسم اشتباه گرفه باشم.. ❤

فردا بهشون زنگ میزنم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 21 دقیقه پیش
2791
2779
2792