2777
2789
عنوان

بهترین مشاور کنکور (بیاین لطفا)

| مشاهده متن کامل بحث + 81847 بازدید | 98 پست

مشاوره فقط استاد اکبری بعدش حرام من مدیون ایشون هستم 

شماره پشتیبان می دمت زنگش بزنید دعام می کنید ۰۹۹۶۴۹۷۲۰۱۱ این شماره بود ما گزارش کار می فرستادیم 

هزینه کم کیفت عالی بود 

پسرم پشت کنکور تجربی میخواستم کمک بگیرم ازت

فقط استاد اکبری دلسوز هست چون موفق شدم هر جااا برم بدون هیچ چشم داشتی درسته پول دادم ولی مدیونش هستم فقط استاد اکبری چون بی حاشیه بود فقط فقط تمرکزش روی ما بود نه در فضایی مجازی بود نه درگیر حاشیه فقط استاد اکبری پزشکیم مدیون ایشون هستم شماره پشتیبانش ۰۹۹۶۴۹۷۲۰۱۱ این شماره گزارش کار می فرستادیم با اینکه انلاین بود مشاوره ولی باز هفته ای سه بار هم بهام می شد تماس می گرفت واقعااا عالی استت بمب انرژی بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من امسال پشت کنکوری ام ومشاوره حضوری گرفتم جلسه ای ۴۰۰ تومنه مشاورشون در ماه هم ۴ جلسه میرم ینی ...

پیشنهاد من فقط استاد اکبری است با کمترین هزینه بهترین نتیجه ۰۹۹۶۴۹۷۲۰۱۱ می گیرید من سال ۱۴۰۲ با ماهی ۴۰۰ از پیشش موفق شدم بلکه دختر عمم هم موفق شد 

سلام من یک مشاور خیلی توانا و خوب می شماسم که کارش درجه یکه

برنامه ریزی دقیق می کنه، روش های تست زنی و خلاصه نویسی و مرور رو یاد میده،روش های مطالعه هر درس رو میگه و خلاصه صفرتاصد مشاوره تحصیلی و کنکور رو کار می کنه شماره اش ۰۹۱۲۴۳۳۲۰۶۰ دکتر رستمی 

زودتر تماس بگیرید تا ظرفیتش پر نشده

سلام گلم خوبی؟ ببین نمیدونم کسی رو پیدا کردی یا نه‌...و انشالله تا الان قبول شده باشی ..ولی من برای پسرم خیلی دنبال مشاور رفتم و چند تایی گرفتم که دلسوز نبودن فقط برنامه میدادن دیگه جواب آدمو نمیدادن....ولی خداوکیلی با یه آقای  رضایی مشاوره گرفتم واسش فرهنگیان قبول شد و خداروشکر میکنم بابتش..واقعا دلسوز بود من هر کس پرسیده معرفیش کردم..شمارش هم میزارم شاید به کار کسی بیاد 09011923903 

من هم دوره رازهای رتبه برترها بودم هم مشاوره

سلام. وقت بخیر.خداوکیلی اثر داشت؟واقعی واقعی بگو...

بنظرت دوره راز برتر بگیره ادم بدون مشاوره میشه؟

اخه ظرفیت مشاوره نداره فکر کنم...نمیدونمم هرجلسه مشاوره چقدر میشه شما میدونین حدودی؟...

دوستتون با صوت های رایگان پیشرفتن فقط؟چی قبول شدن