2777
2789
عنوان

متاهل ها لطفا یه راهنمایی میکنید

153 بازدید | 25 پست

شوهرم دیروز سر کار یه مشکلی براش پیش اومده دعوا کرده گفته من دیگه نمیام

اومد خونه به من گفت من دیگه سر کار نمیرم

گفتم یعنی چی میگه دعوام شده باهاشون

گفتم یعنی چی مگه زندگی و آینده مسخره بازیه که میگی سر کار نمیرم حداقل بگو چی شده

بعد گرفت خوابید

بعد بیدار شد رفتم کنارش میگم بگو چی شده میگه بزار دو روز تمرکز کنم همه چیزم ریخته بهم

بعد چند ساعت بعدش دیدم با یکی از دوستاش داره حرف میزنه

گفتم دوستت شریک زندگیته؟همه باید بدونن بجز من؟میگه کدوم دوست من دوستی ندارم من که بهت گفتم دعوا کردم عزیزم چی میگی(نمیگه چرا دعوا کرده فقط میگه دعوا کردم)

منم گفتم دیگه هر چی شد نمیخواد به من بگی برو با دوستات مشورت کن اونا شریک زندگیتن

بعدشم قهر کردم

الان من چیکار کنم تو این شرایط؟

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

عزیزم وقتی کسی ناراحته باید با این لحن باهاش حرف زد لحن تون مناسب نبوده اونم گارد گرفته

عزیزم میدونم که ناراحتی و حالت بده ولی واقعا واسه من سخته ناراحتی تو ببینم. من همدم و همراز روز های سخت تو هستم اگه دوست داشته باشی میتونی بهم بگی تا سبک بشی و یا یه راه حل واسه مشکل مون پیدا کنیم

بارالهی پناه میبرم و عذر میخواهم از ظلم و ستمی که در حضور من بر مظلومی رفت و من اورا یاری نکردم«مجردم، گفتم اگه یه وقت نظری دادم، وضعیت تاهلم رو بدونید»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیییلیییییی بد حرف زدی..مث بچه ها حرف زدی عزیزم...میبینی شوهرت به اندازه کافی داغونه و اشفتس...باز تو هم پاتو مث بچه ها کردی تو یه کفش که بگه بهت؟...بعدشم باهاش قهر میکنی تو اون شرایط؟...ینی علاوه بر مشکلی که داره باید قهر کنی که بیشتر شه فشار روش....متاسفم برات...خامی از رفتاری که کردی میباره

به نظرم عذر خواهی کنید.

اینجوری

عزیزم خودت میدونی که خیلی دوستت دارم ولی تحمل دیدن نگرانی تو نداشتم واسه همین اصرار کردم بهم بگی که چی شده تا یه راه حلی پیدا کنیم‌.ولی اینو درنظر نگرفتم که تو تو چه شرایطی هستی. من اصراری ندارم که بهم بگی فقط توقع داشتم که من رو همراز خودت بدونی و من رو مایه آرامش و سبک شدن خودت بدونی. 

بارالهی پناه میبرم و عذر میخواهم از ظلم و ستمی که در حضور من بر مظلومی رفت و من اورا یاری نکردم«مجردم، گفتم اگه یه وقت نظری دادم، وضعیت تاهلم رو بدونید»
عزیزم وقتی کسی ناراحته باید با این لحن باهاش حرف زد لحن تون مناسب نبوده اونم گارد گرفته عزیزم میدون ...

اول همینجوری آروم حرف زدم هر چی گفتم بگو چی شده قربونت برم منم ناراحت میشم اینجوری هستی 

وقتی هر چی میگم دهنشو باز نمیکنه حرف بزنه چیکار باید بکنم؟من نباید بدونم چرا تو این وضع اقتصادی کارشو ول کرده؟اصلا مگه چیکار کرده سر کار که بخواد دعواش بشه هزار تا فکر مسخره میاد تو سرم اینم هیچی نمیگه ولی چرا باید به دوستش بگه به من نگه

ببین شاید نخواد تو رو ناراحت کنه بخواد خودش حلش کنه  و اینکه بهش وقت بده تا یکم از این بهم ریختگی در بیاد بلاخره به قول خودت آینده کشک که نیست حتما همسرتون خودش از این وضعیت ناراضی هست ولی شما یکم صبر کنید و بهشون فرصت بدید

بیا از نو شروع کنیم☆

به نظرم عذر خواهی کنید. اینجوری عزیزم خودت میدونی که خیلی دوستت دارم ولی تحمل دیدن نگرانی تو نداشت ...

من باید عذرخواهی کنم؟معلوم نیست سر کارش چه اتفاقی افتاده که داره از من پنهون میکنه و نمیگه بعد من معذرت خواهی کنم؟واقعا نمیفهمم

اول همینجوری آروم حرف زدم هر چی گفتم بگو چی شده قربونت برم منم ناراحت میشم اینجوری هستی  وقتی ...

میدونید نباید روی جواب گرفتن اصرار کنید. باید اینجوری بگید که تو اگه دوست داری بهم بگو که به احتمال ۹۰ درصد میگه ولی اینکه به اشکال مختلف بخواید ازش حرف بکشید خوب مسلما نمیگه

ببین شاید نخواد تو رو ناراحت کنه بخواد خودش حلش کنه  و اینکه بهش وقت بده تا یکم از این بهم ریخت ...

اخه میدونی چی خیلی ناراحتم کرد

برگشته میگه بزار دو روز تمرکز کنم

انگار من باعث بهم ریختن تمرکزش هستم

اول همینجوری آروم حرف زدم هر چی گفتم بگو چی شده قربونت برم منم ناراحت میشم اینجوری هستی  وقتی ...

قربونت بشم حالا به هر دلیلی که نمیگه...باید تو بری رو مخش که بهم بگو؟....بابا دو سه بار دیدی چیزی نمیگه حداقل التهابشو نمیگیری بهش التهاب نده...نمیگه که نمیگه...میبینی وضعش اینطوریه خب یکم حداقل مدارا کن باهاش...الان باید یه مشکل به مشکلاش اضافه کنی؟...ببین چی بوده که اینطوری بهمش ریخته...باز تو این شرایط باهاش قهر میکنی؟

من باید عذرخواهی کنم؟معلوم نیست سر کارش چه اتفاقی افتاده که داره از من پنهون میکنه و نمیگه بعد من مع ...

با این کار قضیه تموم میشه.و اونم میگه بهتون قضیه رو

نگو معذرت میخواهم با اون جمله که بهتون گفتم شروع کنید

اخه میدونی چی خیلی ناراحتم کرد برگشته میگه بزار دو روز تمرکز کنم انگار من باعث بهم ریختن تمرکزش هس ...

خوب عزیزم حق داره انگار یه نفر رفته رو اعصابش

میدونید نباید روی جواب گرفتن اصرار کنید. باید اینجوری بگید که تو اگه دوست داری بهم بگو که به احتمال ...

منم الان قهر کردم گفتم برو با خیال راحت تمرکز کن 

بزار خودش مسئلشو حل کنه

من خودم الان مریضم تحمل یه استرس دیگه رو ندارم

میدونه نباید اذیتم کنه ولی رفتارش اینجوریه