2777
2789
عنوان

متاهل ها لطفا یه راهنمایی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 25 پست
خوب عزیزم حق داره انگار یه نفر رفته رو اعصابش

کسی رو اعصاب من نرفته؟

تو این وضع اقتصادی شوهرت کارشو ول کنه بگه دعوا کردم شما واکنشی نداری؟تازه نگه چرا دعوا کردم یعنی همه چیو گنگ بزاره واسه ادم

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
منم الان قهر کردم گفتم برو با خیال راحت تمرکز کن  بزار خودش مسئلشو حل کنه من خودم الان مریضم ...

به نظر تون مسئولیت یک رابطه دو نفره چند درصدش با شماست؟ ۵۰ درصد؟

دارن هاردی نویسنده کتاب اثر مرکب میگه تو یه رابطه ۱۰۰ درصد مسیولیت با شماست. 

پس اگه میخواید قضیه تموم شه این روش من رو اجرا کنید

بارالهی پناه میبرم و عذر میخواهم از ظلم و ستمی که در حضور من بر مظلومی رفت و من اورا یاری نکردم«مجردم، گفتم اگه یه وقت نظری دادم، وضعیت تاهلم رو بدونید»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر تون مسئولیت یک رابطه دو نفره چند درصدش با شماست؟ ۵۰ درصد؟ دارن هاردی نویسنده کتا ...

فعلا خیلی ناراحتم نمیتونم تصمیم درست بگیرم

ولی حتما فکر میکنم به همه حرفات

ممنونم از راهنماییت عزیزم از وقتی که گذاشتی❤

کسی رو اعصاب من نرفته؟ تو این وضع اقتصادی شوهرت کارشو ول کنه بگه دعوا کردم شما واکنشی نداری؟تازه نگ ...

میدونم عزیزم من شمارو کامل درک میکنم و میدونم سخته این شرایط ولی اون اشتباه کرده و شما هم اشتباه کردید که اصرار کردید و قهر کردید.

پس هر دو تا تون مقصرید .

بارالهی پناه میبرم و عذر میخواهم از ظلم و ستمی که در حضور من بر مظلومی رفت و من اورا یاری نکردم«مجردم، گفتم اگه یه وقت نظری دادم، وضعیت تاهلم رو بدونید»
فعلا خیلی ناراحتم نمیتونم تصمیم درست بگیرم ولی حتما فکر میکنم به همه حرفات ممنونم از راهنماییت عزی ...

خواهش میکنم عزیزم ❤️ موفق باشید.

کتاب آیین دوست یابی نوشته دیل کارنگی رو حتما بخونید عالیه.

درمورد ارتباط با آدم ها و حتی همسره خیلی کتاب پر باریه

قربونت بشم حالا به هر دلیلی که نمیگه...باید تو بری رو مخش که بهم بگو؟....بابا دو سه بار دیدی چیزی نم ...

احساس میکنم اگه منو محرم رازش میدونست بهم میگفت

خیلی گریه کردم خیلی حالم بد شد از این حرکتش چه راهی به جز قهر دارم که تو خودم باشم

من و شوهرم تنها و دور از خانواده هامون زندگی میکنیم فقط همدیگه رو داریم

چرا باید اینجوری رفتار کنه

من هیچ کسو ندارم اینجا برم بشینم باهاش درد و دل کنم فقط شوهرمه که همه زندگیمون بهم گره خورده این رفتارش دلمو شکسته دست خودم نیست

خواهش میکنم عزیزم ❤️ موفق باشید. کتاب آیین دوست یابی نوشته دیل کارنگی رو حتما بخونید عالیه. درمورد ...

چشم حتما

ممنونم عزیزدلم❤❤❤

خیییلیییییی بد حرف زدی..مث بچه ها حرف زدی عزیزم...میبینی شوهرت به اندازه کافی داغونه و اشفتس...باز ت ...

برای خودت متاسف باش 

من تاپیک نزدم شما بیای برام تاسف بخوری

شما برای خودت تاسف بخور داری با کسی که اینجا از ناراحتی و مشکلش تاپیک زده اینجوری صحبت میکنی

احساس میکنم اگه منو محرم رازش میدونست بهم میگفت خیلی گریه کردم خیلی حالم بد شد از این حرکتش چه راهی ...

بعضی اوقات نگفتن یه مسئله دلایل مختلفی میتونه داشته باشه...مثلا شاید نمیخواد همدم زندگیش درگیر کارش بشه...یا دوس داره خودش تنهایی کارو درست کنه که فشاری به شما نیاد......ینی هرکس هرچیو به شریک زندگیش نگفت ینی اینکه اونو محرم خودش نمیدونه؟؟...الانم عزیزم اگه نظر منو بخوای اول سعی یه چُرتی چیزی بزنی یا خودتو با یه چیزی التهاب خودتو بگیری...بعدش که ثبات رسیدی میتونی دیدگاهای دیگه رو هم درک کنی و به دل نگیری و همدم و پناهش باشی

چشم حتما ممنونم عزیزدلم❤❤❤

خواهش میکنم عزیزم ❤️