2777
2789
عنوان

همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 53 پست
دیشب اون حرفهاش برام تیر خلاص بود😭😭😭😭

با خودت اتمام حجت کن

بگو خدایا من هرچه محبت و توجه هست از خودت می‌خوام و بس 

ازش انتظار نداشته باش که اگه به انتظارت جواب نداد بهت بر نخوره و احساس شکست نکنی، 

و حتما برو مشاور راهکارهایی برای خوب شدن حالت بهت بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ته قلبم میفهم حالت رو با اینکه الان خودم خونه بابام هستم یه ماه و خورده ایه، بخاطر همین نمیخوامت ...

به نظرم خوب کاری رفتی ان شاءالله ی مورد بهتر که لیاقتت داشته باشه براتون بیاد و خوشبخت و عاقبت بخیر بشی

با خودت اتمام حجت کن بگو خدایا من هرچه محبت و توجه هست از خودت می‌خوام و بس  ازش انتظار نداشت ...

درسته من اول خدا بعد ائمه رو دارم ان شاءالله بعد از جدایی حتما پیش مشاوره هم‌میرم 

نمی تونم‌ببشتر از این تو زندگی که خواهان ندارم‌بمونم

معمولی بود دوران عقد و محدودیت های خانوادگی و از طرفی گفتم که من تو خونه ی پدر و مادرم محبت ندیدم بر ...

دقیقا همین هرفتون تو برنامه هزار راه نرفته میگفت. میگفت هیچوقت برای فرار از خونه پدری ازدواج نکن ولی خداییش حرف شوهرتون خیلی زشت بوده ببخشید خیلی بدم اومد از حرفش. به نظرم اگه نمیتونی باهاش کنار بیای یا حلش کنی شاید طلاق بهترین راه حل باشه

یک عدد آقا هستم         (به هیشکی اعتماد نکن ، حتی من)

سلام عزیزم، نمیدونم چرا از متنت اینجور احساس کردم که اعتماد به نفس کمی داری، برای خودت مهم باشه که چی دوس داری و نداری، تا وقتی خودت به خودت اهمیت ندی برای کسیم مهم نیسی 

دقیقا همین هرفتون تو برنامه هزار راه نرفته میگفت. میگفت هیچوقت برای فرار از خونه پدری ازدواج نکن ولی ...

من پدرم۲۲ سال پیش فوت شد من از ناپدریم بیزارم و چون نمیخواستم دیگه حرکات زننده اش تحمل کنم ازدواج کردم

سلام عزیزم، نمیدونم چرا از متنت اینجور احساس کردم که اعتماد به نفس کمی داری، برای خودت مهم باشه که چ ...

من دوست دارم همسرم از سرکار میاد با هم چای و شام بخوریم اون دوست نداره میشه بگی باید چکار کنم؟

چرامیخوای سریع بازنده بشی  زرنگ باش عاشقش کن بعدش یاباهاش ادامه بده یاولش کن انتقام حرفاش بگیر ...

میخوام کم محلیش کنم که بدونه برام دیگه ارزشی نداره بعدش جدا میشم تو این دو ماه حتی سلام هم بهش نمی کنم

میخوام کم محلیش کنم که بدونه برام دیگه ارزشی نداره بعدش جدا میشم تو این دو ماه حتی سلام هم بهش نمی ک ...

من جای تو بودم عاشقش میکردم بعد جدامیشدم 

تابدونه ۳سال ازعمرم چیزی کمی نیست وبدونه دختری که ازدواج میکنه هزارتاآرزو داره ودرآخر تاوان دلشکستم بده

هیچ وقت ازبازی زود دست نکش خواستی هم دست بکشی طوری بکش که طرف نابود بشه

من پدرم۲۲ سال پیش فوت شد من از ناپدریم بیزارم و چون نمیخواستم دیگه حرکات زننده اش تحمل کنم ازدواج کر ...

خدا پدرتون رو بیامرزه خانم.پس شما کارت سخته تنها راه رهایی ببخشید نمیخوام باعث جدایی بشم ولی به نظرم طلاق و مستقل شدنه هرچند که کار سختیه بالا خره شما به نظرم 3 راه بیشتر نداری یا موندن و تلاش برای بهتر کردن رابطه تون یا طلاق و برگشت به خونه ناپدریتون یا طلاق و مستقل زندگی کردن که سخت ترین راهه به نظرم

یک عدد آقا هستم         (به هیشکی اعتماد نکن ، حتی من)
خدا پدرتون رو بیامرزه خانم.پس شما کارت سخته تنها راه رهایی ببخشید نمیخوام باعث جدایی بشم ولی به نظرم ...

من سر کار میرم و می تونم خرجم بدم آدم سالمی هستم محجبه هستم و  از نظر اخلاقی آدمی هستم که حتی تنها هم زندگی کنم مشکلی برام پیش نمیاد

کسی که تو سه سال دلبسته ی من نشد چطوری عاشق خودم کنم؟

تواین۳سال بهش بها دادی وهوابرش داشته

مطالعه کن سرچ کن گوگل 

کتابهای روانشناسی بخون راه حل پیدا کن برای عاشق شدنش 

مغرور باش 

مشکل تو ازهمین چای بعد از ظهر حل کن ریلکس چای بریز براخودت جلو تی وی بخور کیف کن

وقتت بادوستاتت یاخودت بگذرون 

وجودش از زندگیت کمرنگ کن تا ناخودآگاه حواسش بیاد پیشت 

طوری رفتارکن که شبها ازحرص فکرکردن بهت غر بزنه

سیاست زنانه خیلی زیاد هست

یابین بی محلی هات وسرد بودنت برو بوسش کن وکاری خاک برسری کن  بعد وسطش ول کن بگو ببخشید غریزم خارج کنترل شد تو گزینه خوبی بودی برام

بزار بمیره از حرص 

واینکه بفهمه رفتنی هستی وقرارنیست براهمیشه باشی