2777
2789
عنوان

همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 53 پست
چه مقدمه چینی؟ اینا رو گفت بعدش خوابید

ببین، برات ترجمه میکنم

الان شوهرت بعد اینها گفته، فلان کار و فلان کار براش مهمه، 

یعنی شما اگه شده میتونی از این موارد بگذری و به اون مواردی که براش مهمه برسی

ولی باز هم رسیدگی به خودت، و باهم بودن و ... اینها هم براش مهمه، 

مردها یه کلمه حرف بلد نیستن بزنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرم چون خیلی بهش توجه داری اینطوری گفته .دو روز سرد باش خودش دلش تنگ میشه میفهمه چی گفته 

درسته اشتباه کردم بهش محبت کردم الان ی دو ماه کاملا باهاش سرد برخورد می کنم بعدشم اقدام میکنم واسه طلاق

[QUOTE=261825018]باشه ی مدت کم محلی میکنم بعدم جدا میشم گرچه خانواده ام تو جدا شدن پشتم نیستن ولی خب بهتر از این انشالله درست میشه ،ای مدت خیلی بخودت برس تو خونه لباس شیک واررایش کن ،اگه حوصلت سر رفت با دوستی چی تماس بگیر بگو بخند بکن،کاری بکن که بفهمه اونم برا تو اهمیت نداره ،اینجا تو باید غرورت نشون بدی

عزیزم احساست رو خوب درک میکنم، چون منم تو شرایط مشابهی هستم

مثلا با آرایش و لباس خوب و عطر غلیظ میام پیشش می‌شینم یه کلمه نمیگه چه بوی. خوبی، چه لباس قشنگی، چه خانوم نازی!!!

ولی تو نباید زود دلسرد بشی، قوی باش! 

به قول دوستی همیشه وقتی برای کاری تلاش میکنی یه درصد هم. برای شکست جا بذار که اگه نتیجه نگرفتی احساس درماندگی بهت دست نده

طبق شناختی که از خودت و همسرت داری، خودت شرایط گرمی و محبت و آرامش رو تو خونه فراهم کن، و صبور باش، زود دست نکش از تلاش، تا نتیجه بگیری

چون به جز خودت هیچ کس نمیتونه تغییری توی شرایط زندگیت به وجود بیاره

عزیزم احساست رو خوب درک میکنم، چون منم تو شرایط مشابهی هستم مثلا با آرایش و لباس خوب و عطر غلیظ میا ...

بارها من شکسته بارها بارها و بارها به من میگه قیافه ات چپر چلاق بارها بهم گفته مگه به زور نگهت داشتم برو آقا کی تو رو میخواد

بارها من شکسته بارها بارها و بارها به من میگه قیافه ات چپر چلاق بارها بهم گفته مگه به زور نگهت داشتم ...

از ته قلبم میفهم حالت رو

با اینکه الان خودم خونه بابام هستم یه ماه و خورده ایه، بخاطر همین نمیخوامت گفتن ها!

ولی مطمئنم این راهش نیست و من اشتباه کردم، تو اشتباه منو تکرار نکن

یعنی مهر و محبت داشت؟

معمولی بود دوران عقد و محدودیت های خانوادگی و از طرفی گفتم که من تو خونه ی پدر و مادرم محبت ندیدم برای همین دلبسته ی همسرم شدم که اشتباه کردم