2777
2789
عنوان

همسر

1052 بازدید | 53 پست

سلام دوستان روز بخیر 

من دیشب با همسرم صحبت که میکردم به من گفت براش مهم نیست که من تو خونه مرتب باشم یا شلخته آرایش کنم یا نکنم وقتی میاد خونه برم استقبالش یا نه حتی گفت براش مهم نیست که اون چایش رو تنها بخوره و من برم تو اتاق بخورم خیلی خیلی خیلی از حرفهاش ناراحت شدم تصمیم گرفتم جدا بشم فقط وقتی مجردم بودم هیچ کس من دوست نداشت هیچ کس هیچ کس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا پس چی براش مهمه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
از اول اینجوربوده؟  شاید مشکلی براش پیش اومده حال وحوصله نداشته

نه کلا خیلی بهم محبت نداشت از اولشم 

دیشب بدجور دلم شکست 😭😭😭😭😭تا صبح گریه کردم 

احساس حماقت میکنم چون من خیلی دوستش دارم میره سرکار دلم براش تنگ میشه

آماده بودن شام و ناهارش مرتب بودن کمدش اتو شدن لباساش 

وا 

ببخشید مگه کلفت میخواد 

اول برید مشاوره سعی کن باهاش حرف بزنی درست نشد تا بچه نداری جدا بشی خیلی بهتره 

فردا روز افسردگی میگیری

💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓
توهم همیکار کن،خیلی سرد رفتار کن ،ای مرد از غرور ش ای حرفا میزنه 

باشه ی مدت کم محلی میکنم بعدم جدا میشم گرچه خانواده ام تو جدا شدن پشتم نیستن ولی خب بهتر از این که تو زندگی بمونم که بود و نبودم فرقی نداره