2777
2789
عنوان

فحش

| مشاهده متن کامل بحث + 2320 بازدید | 85 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سنسور عقب خرابه ها  سرش نبود که تا تهش بود 😅😅

عه گفتم متوجه نمی شی که تا تهشه ن پس هنوز میشه روعقبت حساب باز کرد بچه بشین سر جات   

گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره
عه گفتم متوجه نمی شی که تا تهشه ن پس هنوز میشه روعقبت حساب باز کرد بچه بشین سر جات    

قوه تخیلتم که قویه تو اون پوزیشن نمیشه که برگرد جلو ملت به کارشون برسن 

قوه تخیلتم که قویه تو اون پوزیشن نمیشه که برگرد جلو ملت به کارشون برسن 

خره ولمون کن تا چهارتانخاله گزارش نزدن کاربریمون بترکه،کلی نوشتم برات ولی پشیمون شدم پاکیدم

گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره
پدر،توله،ت خ م ه،سگ توروحت،با اون قیافت مثل سگ درحال عاشق شدنی،

بیشتر پدر ...تخم ...میگم خیلیم بده 

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌

خوراکم تو رانندگیه هر کی یواش بره یا جلو بپیچه فحش میدم‌معمولا ترکیب سگ با چیزای دیگه😁

تحت هیچ شرایطی تو رانندگی فحش نمیدم درحد که کسی کنارم باشه فحش میده به ماشین کندرو ولی خودم نه میگم شاید ماشین مشکل فنی داره یا راننده مریص یا تازه کار هست هیچی نمیتونه منو عصبانی کنه فحش بدم

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز