2777
2789
عنوان

فحش

2320 بازدید | 85 پست

معمولا فحش میدید؟ به شوخی یا تو دعواها؟ چه فحشی میدید؟ مثلا کاف دار یا نه در حد بیشعور و اینا؟ 

من خودم لین اخلاق بدو دارم متاسفانه به قول دوستام دهنم کثیفه 

لطفا هم نگید به خاطر تربیت خانوادگیه و فلان مادر من حتی ببخشید کلمه الاغ رو هم نمیگه میگه اون حیوونه

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نه حالا که فک میکنم اصن فحش نمیدم

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

خوراکم تو رانندگیه هر کی یواش بره یا جلو بپیچه فحش میدم‌معمولا ترکیب سگ با چیزای دیگه😁

آخ آخ منم 

اون اوایل که همسرم عادت نداشت با دهن باز فقط منو نگاه میکرد

مامانت وسط دعوا معما طرح میکنه ،مثلا میگه مثل اون حیوونه ای    

نه بابا تو دعواها ک اصلا فحش نمیده یعنی کلا فحش نمیده مثلا میخواد بگه سوار الاغ شدیم میگه سوار اون حیوونه شدیم 

خوراکم تو رانندگیه هر کی یواش بره یا جلو بپیچه فحش میدم‌معمولا ترکیب سگ با چیزای دیگه😁

سگ باچیزای دیگه فحش نیست ک لطفه بی کرانه

گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز