2777
2789
عنوان

فحش

| مشاهده متن کامل بحث + 2320 بازدید | 85 پست
😂 منم اينكارو ميكنم ولي نه با فحش

از یکجایی باید شروع بشه و چی زیباتر از وصلت با خوارمادر طرف

گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام✋یک عدد بی ادب هستم ولی فحش ناموسی هرگز...توله سگ و اینا...

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
از یکجایی باید شروع بشه و چی زیباتر از وصلت با خوارمادر طرف

شووخيه؟😅🤦🏼‍♀️

اينكار مخاطبو وقيحتر ميكنه و اونم همون فحشو با اشانتيون برميگردونه به خود ادم 

تف سربالاس

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

سلام✋یک عدد بی ادب هستم ولی فحش ناموسی هرگز...توله سگ و اینا...

سلام بی ادب

گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره
شووخيه؟😅🤦🏼‍♀️ اينكار مخاطبو وقيحتر ميكنه و اونم همون فحشو با اشانتيون برميگردونه به خود ادم  ...

باید ببندیش ب رگبار فرصت نکنه ،نفس بکشه،و بررررریا،ناایستی

باید ببندیش ب رگبار فرصت نکنه ،نفس بکشه،و بررررریا،ناایستی

نه عزيزم دور از شوخي

اين راه درستي نيست چون بعد دهن ادم عادت ميكنه ميشه ادبيات ثابت

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

نه عزيزم دور از شوخي اين راه درستي نيست چون بعد دهن ادم عادت ميكنه ميشه ادبيات ثابت

باور کن ماهم اینجوری نیستیم فقط برا اینکه دور هم الان بخندیم،اینجوری میگم

باور کن ماهم اینجوری نیستیم فقط برا اینکه دور هم الان بخندیم،اینجوری میگم

وقتی یک عاشق ف ح ش توبه میکنه،درجا  

نه والا میترسم خواهر مادرمو یکی کنی 😅😅

عه نه خودتونو دوست میداریم،چکاراوناداریم

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز