2777
2789

سر دوستاتون یا اعضای خانوادتون آوردید تعریف کنید 🦥

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت نداری من بشنوم؟ 

چرا منم تعریف میکنم 

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
خیلیه  از بس عادت ب اینکار دارم دیگ مغزم پاک شده

یکیش و بگو 

یکیش و بگو 

امتحان ایین نامه داشتم بار اول قبول شدم و ب همه گفتم قبول نشدم 

اون شب مهمون داشتم دیگ کلا یادم رفت حقیقتو بگم 

بعد هفته بعدش بابام پنج صبح اومد دنبالم 😂 

هی زنگ پشت زنگ چرا خواب موندی پاشو سالن پر میشه 

منم هنگ میگم چرا اومدی میگ مگ امتحان نباید بدی دوباره 😂😂😂

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

وقتی نه سالم بود یه عنکبوت پلاستیکی از یه مغازه کنار مدرسه خریدم. خیلی طبیعی به نظر می‌رسید و پاهای درازی داشت .نمیتونستم صبر کنم تا خواهرمو باهاش بترسونم پس یه روز صبح اونو توی حموم گذاشتم قبل اینکه آبجیم بره اونجا . وقتی که رفت بیرون منتطر موندم و یه صدای جیغ بلندی شنیدم و آبجیم مرید بیرون . فکر می‌کردم خیلی باید بامزه باشه ولی اون خیلی ترسیده بود . وقتی ک فهمید کار من بوده خیلی عصبانی شد و منو سرتاسر خونه دنبال کرد . الان ولی خیلی احساس بدی دارم چون اون موقع متوجه نشده بودم چقدر خواهرم از عنکبوت میترسه . الان خیلی سالا گذشته و باهاش کنار اومده ولی خیلی شوکه بود اون موقع

امتحان ایین نامه داشتم بار اول قبول شدم و ب همه گفتم قبول نشدم  اون شب مهمون داشتم دیگ کلا یاد ...

😂وای از دست تو