2777
2789

سر دوستاتون یا اعضای خانوادتون آوردید تعریف کنید 🦥

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت نداری من بشنوم؟ 

چرا منم تعریف میکنم 

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
خیلیه  از بس عادت ب اینکار دارم دیگ مغزم پاک شده

یکیش و بگو 

یکیش و بگو 

امتحان ایین نامه داشتم بار اول قبول شدم و ب همه گفتم قبول نشدم 

اون شب مهمون داشتم دیگ کلا یادم رفت حقیقتو بگم 

بعد هفته بعدش بابام پنج صبح اومد دنبالم 😂 

هی زنگ پشت زنگ چرا خواب موندی پاشو سالن پر میشه 

منم هنگ میگم چرا اومدی میگ مگ امتحان نباید بدی دوباره 😂😂😂

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

وقتی نه سالم بود یه عنکبوت پلاستیکی از یه مغازه کنار مدرسه خریدم. خیلی طبیعی به نظر می‌رسید و پاهای درازی داشت .نمیتونستم صبر کنم تا خواهرمو باهاش بترسونم پس یه روز صبح اونو توی حموم گذاشتم قبل اینکه آبجیم بره اونجا . وقتی که رفت بیرون منتطر موندم و یه صدای جیغ بلندی شنیدم و آبجیم مرید بیرون . فکر می‌کردم خیلی باید بامزه باشه ولی اون خیلی ترسیده بود . وقتی ک فهمید کار من بوده خیلی عصبانی شد و منو سرتاسر خونه دنبال کرد . الان ولی خیلی احساس بدی دارم چون اون موقع متوجه نشده بودم چقدر خواهرم از عنکبوت میترسه . الان خیلی سالا گذشته و باهاش کنار اومده ولی خیلی شوکه بود اون موقع

امتحان ایین نامه داشتم بار اول قبول شدم و ب همه گفتم قبول نشدم  اون شب مهمون داشتم دیگ کلا یاد ...

😂وای از دست تو