2777
2789
عنوان

پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخون عزیزم 

مطمعن باش میشه 

من پایم صفر نبود از اذر شروع کردم به صورت جدی 

اما خب نه که بگم خودمو کشتم😂در حد هدفم در خوندم . و رتبه ۵۲۰۰ شدم 

دوست خودمم همزمان با من شد ۱۳۰۰

پس میشههه بستگی به خودت داره

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
بخون عزیزم  مطمعن باش میشه  من پایم صفر نبود از اذر شروع کردم به صورت جدی  اما خب ...

وااقعا  خوش بحالتون ببخشید دوستتون چقد میخوند خیلی میخوند پایش خوب بود من یکمم ضعیفم😣

یعنی بعد دی از اول درسارو شروع میکنه؟؟ منم‌یمتونم بااون پیش برم بنطرتون؟

ببین عزیزم قلم چی دو قسمت داره ازموناش یه قسمت اجباری یه قسمت اختیاری 

کلا بودجه ازمون اینجوریه که تا دی ماه ،نیم سال اول دوازدهم خوانده میشه وکل دهم ،بعد از دی هم نیم سال دوم دوازدهم وکل یازدهم 

اینی که بالا گفتم بهت میشه قسمت اجباری ،حالا یه قسمت اختیاری هم داره که دهم ویازدهم رو میشه انتخاب کرد وباهاش خوند یکم سنگین میشه البته 

خودت دانلود کن نگا برنامش کن تا بیشتر متوجه بشی هرکجاشم نفهمیدی بپرس تا بهت بگم

وااقعا  خوش بحالتون ببخشید دوستتون چقد میخوند خیلی میخوند پایش خوب بود من یکمم ضعیفم😣

روز های مدرسه حدود ۵ ساعت 

تعطیل ۱۰ ساعت 

از عید به بعد شد حدود ۱۳ ساعت 

نه بابا پایه سال اول و دوم هممون خیلیییی بد بودددد 

چون مدرسه بدی رفته بودیم 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
ببین عزیزم قلم چی دو قسمت داره ازموناش یه قسمت اجباری یه قسمت اختیاری  کلا بودجه ازمون اینجوری ...

خیلی ممنون مرسی

سوال من اینه ک شروع مجدد داره بعد کنکور دی؟

بله چرا نشه منم مثل خودت یه کنکوری ام یه مقدار از شما زودتر شروع کردم دیگه ام پیگیر نشدم که میشه نمیشه چی میشه

توام شروع کن بدون هیچ فکر اضافی ایی

پیوسته بخون 

تایم خواب و بیداری رو اوکی کن رو روال بیوفته 

گزارش کار برای خودت بنویس 

قطعااا میتونی 

منتظر این جمله ات هستم که بگی دیدین تونستممم:)))

به امید موفقیتت

خیلی ممنون دست گلتون دردنکنه

قربونت عزیزم زنده باشی ،فقط الان بیخیال نشی بزاری تا دی خودت هرچی میتونی بخون یا همون طبق بودجه الان قلم چی برو جلو کلی مبحث میتونی بخونی جمع کنی

فقط یادت نره اون قسمتایی که نخوندی تا دی ،برای بعد دی توی قسمت اختیاری قلم چی هست اونا رو یادت نره نگا کنی هاا