2777
2789
عنوان

دردو دل دوس داشتی بیا

190 بازدید | 33 پست

من سر بچه اولم ۴سال پیش ب مشکل بزرگی خوردیم با همسرم و ب جدایی فک میکردیم چون من تنبلی تخمدان داشتم نمیدونستم باردار شدم چون پریودام نامنظم بود روزی ک فهمیدم  ۹هفته بودم و ما قهر بودیم و ب طلاق فک میکردیم...جواب ازمایشو گذاشتم جلوش گفتم من باردارم ...هنگ کردو از خونه زد بیرون بعدش دیگه حرفی از جدایی نزد ولی واسه خونه هزارقلم خرید میکرد با منم سرسنگین بود بعد کم کم شروع ب حرف زدن کرد بعد ده روز که قلبش میزد چطور بودو منو ببخش  اذیتت کردمو ما ک خبر نداشتیم حلال کن اینم کارخداس ک ازهم جدانشیم و خلاصه خیلی جبران کرد...بعد ۴سال سر این بارداریمم ک دوماهمه شرایط ماااالی بدی داشتیم و داریم فشار زیادی رومونه ک اصلا خودم نمیخواستم با وجود قرص جلوگیری باردارشدم ولی وقتی فهمیدم قلب داشت دلم رفت براش...اما بازم وقتی بهش گفتم شوک شد حتی گفت اگه قلب نداره بندازش تو ک میدونی چ وضعی هستیم ولی اگه داره خوش اومد ب زندگیمون....

الان داشتم سوپرایزای بارداری رو نگاه میکردم یا خبر بارداری میدن شوهرشون گریه میکنه میپره بالا پایین زنشو میبوووسه ذوق میکنه یهو زدم زیر گریه😭😭چون واقعا سر هر دوتاشون شوهرم هیچ عکس العملی نداشت هرچند بعدش همه جوره هوامو داره اما دلم میخواست.....😭😭نمیدونم چمه تغییرات هورمونیه چیه دوماهه استراحت مطلقم بخاطر لکه بینیم همش دراز کشم فک کنم افسرده شدم یا واقعا حق دارم؟

انشاالله هم خودت هم فندوقت صحیح و سالم باشید

بچه نعمته انشاالله خدا با اومدن این فسقلی نعمتاشو روسرتون بریزه

شوهره هم ولش کن شوهر منم هیچ کاری نکرد رفت آزمایشو گرفت اومد خونه برگرو گذاشت تو دستم گفت مبارکه گاوت زایید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر خوب توهمه همش ول کن اوناهمش فیلمه بخدا  خداروشاکرباش ک زندگی خوبی داری انشالله بااومدن او ...

😭نمیدونم دلم خیلی گرفت اخه من از همون روز ک فهمیدم دکتر بهم استراحت مطلق داد و اومدم خونه پدرم چون با بچه کوچیک نمیشه استراحت کرد کلا سه بار اومد بهم سر زد میگه خجالت میکشم از پدرت اینا زحمتت گردن اوناس اما بهم زنگ و پیام میده مهربونم هست اما دوست داشتم میومد پیشم یه شیرینی گلی یه خوووشحالی الکی حداقل..😭

خداروشکر واسم دعا کنین هفته دیگه سنو ان تی دلم شاد شه بچم سالم باشه❤️

خواهش میشه بانو  مواطب خودتون خیلی باش منم استراحتی بودم ۵ناه دراز کش بودم وفقط واسه غذا و گلا ...

منم همینطورم دعا کنید برام هفته دیگه سنو ان تی همه چی خوب باشه دلم شاد شه🥺❤️

😭نمیدونم دلم خیلی گرفت اخه من از همون روز ک فهمیدم دکتر بهم استراحت مطلق داد و اومدم خونه پدرم چون ...

عزیز دلم خودت داری میگی مهربونه زنگت میزنه پیامت میده بخدا کم پیدامیشه مرد انقد باحیا باشه 

خداحفظش کنه واست قدرشوبدون 

بقول شوهرم دوستداشتن ته دلی خیلی شرف داره ک ظاهرسازی کنن واست بعد ببینی روزبایکی دیگس شب باتو عه

انشالله ک سالمه خدامراقبش هست 

دورت بگردم خداروشکر کن ک شوهر خوبی داری 

عزیز دلم خودت داری میگی مهربونه زنگت میزنه پیامت میده بخدا کم پیدامیشه مرد انقد باحیا باشه  خد ...

خیلی ممنون که وقت گذاشتی و باهام صحبت کردی عزیزم آروم شدم نیاز داشتم ب حرفات...🥺🫂❤️ان شاالله همیشه دلتون شاد باشه🤲💥