2777
2789
عنوان

حضرت عباس پسر امام علی هستتتتت واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 1649 بازدید | 95 پست
اسم عباس رو ببین واقعا به عباس میخوره فرزند امام حسین باشهاگه اشتباه نکنم هم حضرت عباس و ابالفضل هم ...

🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️

بله عزیزم ابوالفضل لقب حضرت عباسه

خدایی یکم اطلاعات تونو ببرید بالا

محرم و صفر حداقل 4تا هیئت برید اینا رو یاد بگیرید

ما بلد نباشیم خودمون چجوری به بچه هامون اینا رو

یاد بدیم آخه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعاحالا کاری به مذهب ندارم ولی ی مادر باید باهوش باشه اهل مطالعه در هر زمینه ای

خیلی ها نیازی نمیبینن در این مورد تحقیق کنن یا فکر کنن نباید بهشون خورده بگیریم

مادر امام زمان اهل روم بوده . روم هم منظور ایتالیا نیست. اون زمان به ترکیه و سوریه میگفتن روم. یعنی ...

دختر شاهزاده روم بودن که جنگ میشه بردگی گرفته شدن رفتن بازار برده فروشای عراق

✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺

به نظرم نباید شما سخت بگیرید .

سخت گیری نیست

وقتی مادر خودش اطلاعات نداشته باشه چجوری میخواد به بچش یاد بده اینا رو؟! یه مادر اگه میخواد بچه زرنگ و باهوشی داشته باشه لازمه اینا رو خودشم کامل بدونه

خیلی ها نیازی نمیبینن در این مورد تحقیق کنن یا فکر کنن نباید بهشون خورده بگیریم

همه ی زمینه ها رو عرض کردم دوست عزیز

مثلا اینجا دیدم تاپیک میزنن خانم ها سوالاتی میپرسن که کوچکترین اطلاعاتی درباره بدن یک زن هم ندارن

بقیه مسائل که بماند

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
به نظرم نباید شما سخت بگیرید .

بابا سخت چیه

ادم چیزی میشنوی دوست داری درباره اش اطلاعات داشته باشی

اصلا کاری به دین و مذهبشون ندارم

اصلا بی دین

یه تحقیق کوچیک سخت نیست به خدا

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

سخت گیری نیست وقتی مادر خودش اطلاعات نداشته باشه چجوری میخواد به بچش یاد بده اینا رو؟! یه مادر اگه م ...

ببنید دین و مذهب به چیز شخصیه.شاید مادر خانواده اصلا ارمنی باشه یا مسیحی ،یا اصلا مقید نباشه.

یا بطور کلی فقط خداباور باشه بدون هیچ مذهبی

حالاهی مسخره کنید .زشته!

خب نمیدونه ؛ پرسیده یاد میگیره

پرسیدن که عیب نیست.

همچین میگید تو درس و هیئت میگن آدم میمونه والا

کِی تو کتابامون نوشته بود اینارو؟؟ من همیشه دینیم ۲۰ بود. والا اینایی که شما میگید تو کتابا نبود که همسر این امام کجاییه و کیه .

هیئتم زیاد رفتم از بچگی والا تو هیئت همش چند تا جمله ی تکراری میگن که نمیخوام اینجا بگم هیج وقت نمیان قشنگ برای آدم توضیح بدن