2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم هر وقت تب بالا ۳۸ بود نصف شیاف دیکلو ۵۰ بذار اب رو اتیش فوری میاره پایین کنارش باید هر ۴ ساعت ...

بردمش دکتر عزیزم 

شربت کواموکسی کلاو داد و دیفن هیدرامین 

و امپول پنی سیلین ولی واقعیتش من ترسیدم پنی سیلین رو نزدم براش امیدوارم تصمیم درستی گرفته باشیم

شما تجربه ای نداری در این خصوص ؟

بردمش دکتر عزیزم  شربت کواموکسی کلاو داد و دیفن هیدرامین  و امپول پنی سیلین ولی واقعیتش ...

عزیزم من دوباری که بیمارستان بستری کردم انتی دریافت کرده ولی دقیق نمیدونم پنی بوده یا چی ولی واقعیتش پنی خطرناکه باید اول تست کنن بعد منم میترسم منم بودم نمیزدم 

الان حالش بهتره تبش پایین اومده

سلام عزیزم 

نه متاسفانه همچنان تب داره 

فقط ۲ بار اموکسی بهش دادم به فاصله ۸ ساعت 

ساعت پنج و نیم شیاف دیکلوفناک گذاشتم 

الان تبش ۳۷.۳ هست نمیدونم بروفن بدم یا شیاف استامینوفن

سلام عزیزم  نه متاسفانه همچنان تب داره  فقط ۲ بار اموکسی بهش دادم به فاصله ۸ ساعت  ...

نه عزیزم من تو تب خودم دیگه استادی شدم ببین هر ۴ ساعت استا شو بده الان تب نداره که خوبه بالای ۳۷/۵ تب میشه خوب اگه بالاتر از ۳۸/۵ رفت باید نصف شیاف دیکلو استفاده کنی اگه پایین تر از ۳۸ بود هر ۴ ساعت استا بده پاشویه کن پروفن من نمیدم اذیت میشه دخترم برا معده ولی در کل اگه تبش بیشتر از سه روز ادامه داشت مجدد ببر براش ازمایش بنویسن

دست ها و پاهاش سرده سرد  پیشکنی و شکمش داغ  دیشب کلا همه بدنش اتیش بود

اصلا به دست و پاهاش اهمیت نده دختره من تبش بالا ۳۸ بود دستاش پاهاش سرد اما شکم و پیشونی داغ مهم پیشونیشه و تب سنجی که عددو نشون میده احتمالا از این ویروس جدیداست فقط سعی کن مایعات زیاد بدی بهش که دفع بشه

اصلا به دست و پاهاش اهمیت نده دختره من تبش بالا ۳۸ بود دستاش پاهاش سرد اما شکم و پیشونی داغ مهم پیشو ...

ممنون عزیزم ان شالله که زود رفع بشه 

الان ۳۸.۵ مجدد دیکلو گذاشتم

عزیزم سلام تب دختره گلتون پایین اومد الان دختر نن تب کرده نشستم بالا سرش

سلام عزیزم اره خداروشکر

هر ۶ساعت شیاف استامینوفن گذاشتم اگر با شیاف پایین نمیومد نصف شیاف دیکلوفناک ۵۰ ، البته شیاف دیکلوفناک هر ۱۲ ساعت یکبار مجازیم به گذاشتنش

تبش خداروشکر قطع شد ولی سرفه های وحشنناکی داره