2777
2789
عنوان

حس شیشم من🌼☀️

| مشاهده متن کامل بحث + 4290 بازدید | 463 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

😂😂😂😂😂😂😂دهنت صاف  مثل اینکه از جاری خوشت میاد

اره چون یکی دارم اخلاقش نسبتا خوبه😎😂البته مطمئنا شانس ندارم این اخری بلای جونم میشه😂😂🤣

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
اره... 22

همین الان ۳۳ سالشه😂😂

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
حس شیشم عزیز برادرشوهرم ازدواج میکنه یا نه اگ ارع تو چه سنی؟؟

@elena7467 اینو حدس میزنی 

اره چون یکی دارم اخلاقش نسبتا خوبه😎😂البته مطمئنا شانس ندارم این اخری بلای جونم میشه😂😂🤣

بیا منو بگیر اخلاقم خوبه😂😂😂😂

تو اونور اون تاپیک اقا امیر یه چی برام نوشته بودی اوندم بخونم ترکیده بود

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
اووووا چ خبره  35 پس

خودش ک میگه زن نمیگیرم اگرم بگیره مطمئنم دست بعش نمیزنه تو ی خونه ب صورت مسالمت امیز زندگی میکنن😂😂

بیا منو بگیر اخلاقم خوبه😂😂😂😂 تو اونور اون تاپیک اقا امیر یه چی برام نوشته بودی اوندم بخونم ترکی ...

از خدامه این بگیر نیست😑😂🤣

اها گفتم ک ی فامیل امیر نام داشتیم ی دختر سالم نذاشته بود ت شهرمون بعد ک دیگه از کاراش خسته شده بود بم گفت من تورو برای آیندم انتخاب کردم تورو میخام ریدممم بهششش🤣🤣

بله ۳۰ الی۳۲

خودش ۳۳ سالشه😢😂خاک ت پاچم نباشع انگار کلا بگیر نیست طالعش کمرنگه کسی نمیتونه حدس بزنه😂😂

از خدامه این بگیر نیست😑😂🤣 اها گفتم ک ی فامیل امیر نام داشتیم ی دختر سالم نذاشته بود ت شهرمون بعد ...

افرین کاره خوبی کردی😂😂😂😂

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈