2777
2789

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل الفرجهم انشاا...به زودی زود یه فندق بیاد تو شکمت😍😍😍😍

بالاخره بعد از دوتا سقط منم مامان شدم😊 انشاا...هرکی چشم انتظاره بزودی زود مادر یه فرشته کوچولو میشه الهی آمین👧
اللهن صل علی محمد وال محمد و عجل الفرجهم انشاا...به زودی زود یه فندق بیاد تو شکمت😍😍😍😍

عزیزم تجربه ی سقط داری 

یکم برام میگی ؟

ببین ۱۱ روزه سقط کردم 

ب دلیل اینک قلبش تو ۷ هفته و سه روز واستاد 

می‌خوام حسابی تقویت کنم 

۴۰ روز از سقطم شد اقدام کنم 

یکم تجربه بهم میدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تجربه ی سقط داری  یکم برام میگی ؟ ببین ۱۱ روزه سقط کردم  ب دلیل اینک قلبش تو ۷ هف ...

سلام والا من یه سقط تو هشت هفته داشتم یهو افتادم لکه بینی که سونو گفت برو استراحت کن کار نکن تا لکه بینی خوب بشه که نشد و یهو شد خونریزی و دفع شد رفتم دکتر گفتش که اشکال نداره معمولا بار اول پیش میاد و برو شش ماه دیگه اقدام کن که من بعد یکسال اقدام کردم اینسری تو هفت هفته افتادم خونریزی که بازم سقط شد تا رفتم پیش متخصص ازمایش های مربوط به سقط و دادم و معلوم شد من غلظت خون دارم باید قرص اسپرین و امپول انوکساپارین تا اخر بارداری باید تزریق کنم اگه سقط داشتی حتما حتما ازمایشهای مربوط به سقط و برو متخصص واست بنویسه و بعد چهل روزم بنظرم زوده اقدام کنی حداقل بزار سه ماه بگذره تا بدنت اون امادگی و بدست بیاره

بالاخره بعد از دوتا سقط منم مامان شدم😊 انشاا...هرکی چشم انتظاره بزودی زود مادر یه فرشته کوچولو میشه الهی آمین👧
سلام والا من یه سقط تو هشت هفته داشتم یهو افتادم لکه بینی که سونو گفت برو استراحت کن کار نکن تا لکه ...

الان بیمارستان این آزمایش رو گرف ازم همینه ؟

الان بیمارستان این آزمایش رو گرف ازم همینه ؟

نه این نیست برو پیش متخصص بگو ازمایش خون مربوط به سقط هرچی هست و واسم بتویس من ازم ده تا سرنگ خون گرفتن هزینش دوسال پیش با دفترچه شد یک و پونصد حتما برو اگه منم بار اول ازمایشا رو میدادم دیگه دومی سقط نمیشد 

یه ازمایش دیگه هم هست کاریوتایپ بود فک میکنم کروموزم شما و همسرتونه بررسی میکنه که مشکل نداشته باشه همچنین همسرتم ازمایش اسپرم باید بده که خدایی نکرده مشکلی نباشه بعضی اوقات بخاطر اسپرم ضعیف جنین سقط میشه

نه این نیست برو پیش متخصص بگو ازمایش خون مربوط به سقط هرچی هست و واسم بتویس من ازم ده تا سرنگ خون گر ...

من کم خونی شدید گرفتم بعد از سقط 

اینقد ازم خون بگیرن باید بم خون بزنن ک☹️

کلا چقد هزینه داره ؟

اونموقع من نزدیک سه میلیون شد الان فک کنم بیشتره

من کم خونی شدید گرفتم بعد از سقط  اینقد ازم خون بگیرن باید بم خون بزنن ک☹️

من اخرش گفتن بخواب رو تخت سرم گیج رفت😩😩