2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم من اگر جزوه شاغول که تو نت هس بخونم .شاغول درست کنم با جدول اخر جزوه میتونم مث شما پیشگویی کن ...

آره ميتوني فقط يكم تمرين ميخاد كه دستت بياد كي بهت جواب ميده مثلا وقتي خسته و عصبي هستي جواب نميده بايد ريلكس كني ذهنت خالي باشه و شاغولت رو نبايد بزاري ديگران دست بزنن و لمسش نكنن

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
آره ميتوني فقط يكم تمرين ميخاد كه دستت بياد كي بهت جواب ميده مثلا وقتي خسته و عصبي هستي جواب نميده ب ...

تو نت زده فقط جواب بله و خیر رو میشه از شاغول گرفت

اما شما سوال منو کامل جواب دادی.

با فنون دیگه ای غیر از شاغول تونستی اینکارو بکنی؟

تو نت زده فقط جواب بله و خیر رو میشه از شاغول گرفت اما شما سوال منو کامل جواب دادی. با فنون دیگه ا ...

خب ببين گلم قلق داره سوال رو مرحله ب مرحله پيش ميبريم و به جواب نهايي كه خيلي بيشتر از بله خير هست ميرسيم،من روش ديگه هم بلدم اينجا بگم اينبار تعليق ميشم😂 و سيل پيام هاي خصوصي شروع ميشه 

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
خب ببين گلم قلق داره سوال رو مرحله ب مرحله پيش ميبريم و به جواب نهايي كه خيلي بيشتر از بله خير هست م ...

آی دی تلگرامتو میشه لطفا بهم بدی.واست درخواست دوستی فرستادم

من مشکل مالی دارم.و البته بیماری....

میخواستم ازت یادبگیرم. و جزوه بگیرم.البته لطفا

اگر مشکلی باهاش نداشته باشی و مزاحمت نباشم

آی دی تلگرامتو میشه لطفا بهم بدی.واست درخواست دوستی فرستادم من مشکل مالی دارم.و البته بیماری.... م ...

شايد شاغول از رو جزوه بتوني ياد بگيري و بسازي ولي بقيه اش چند ماه تدريس ميخاد البته منم آنلاين ياد گرفتم حدوداً سه ماه زمان برد

شايد شاغول از رو جزوه بتوني ياد بگيري و بسازي ولي بقيه اش چند ماه تدريس ميخاد البته منم آنلاين ياد گ ...

اون بقیش که میگی نمیدونم چی بلدی.شاید تا روت .قهوه . ور ق .

اما همین شاغول که گرفتی بنظرم خیلی هیجان انگیز بود.مخصوصا اینکه گفتی ابداع ابن سینا هستش

ببخش یه سوال دیگه میتونم ازت بپرسم

میخوام بدونم آرش پرویزی منو چطور خانمی میبینه و احساسش بمن چیه

اسمم پریسا

اسم مامانم عصمت

اون بقیش که میگی نمیدونم چی بلدی.شاید تا روت .قهوه . ور ق . اما همین شاغول که گرفتی بنظرم خیلی هیجا ...

درخواست دوستي بده ي چيزي برات توضيح بدم

درخواست دادم.اما هنوز تایید نکردی.بخاطرهمین نمیتونم پیام خصوصی بهت بدم

آنلاين نبودم الان تاييد ميكنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز