2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آره با شاغول،من از كسي يادگرفتم با جزوه وقتي ياد ميگيري شاغول رو بسازي آخر كتاب انواع جدول هارو داره ...

خیلی خفن بود

دستت درد نکنه.کاملا درست بود.میشه راهنمایی کنی منم یادبگیرم

در مورد ازدواجم می‌خوام ببینم کی جور میشه؟

ازدواج طالع بيني و زايچه ميخاد 

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
آره با شاغول،من از كسي يادگرفتم با جزوه وقتي ياد ميگيري شاغول رو بسازي آخر كتاب انواع جدول هارو داره ...

عزیرم واسه منم میشه حواب بدی بااین روش

به زودی مامان میشم ؟چندساله منتظرم 

خدایا خودت برام معجزه کن.
عزیرم واسه منم میشه حواب بدی بااین روش به زودی مامان میشم ؟چندساله منتظرم 

چله ببر عزيزم شايد چله داري باردار نميشي 

البته اگر مشكل پزشكي ندارين و علائمت غير طبيعيه احتمالش هست چله بهت افتاده باشه مخصوصا اگرزمان ازدواجت كسي فوت شده باشه 

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
چله ببر عزيزم شايد چله داري باردار نميشي  البته اگر مشكل پزشكي ندارين و علائمت غير طبيعيه احتم ...

خودم میتونم ببرم عزیزم یا باید برم پیش دعانویس و ..؟بله متاسفانه رفتم قبرستون 

خدایا خودت برام معجزه کن.

برامنم میگیرید؟ 

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
2790
2778
2791
2779
2792