چش_رنگی۲ مدیر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 5419 عنوان ف ال | مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 59 پست کسی ت ا روت بلده؟ 1401/09/09 | 20:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چش_رنگی۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 5419 یه سری مشکلات مالی دارن ولی حل میشه نه درست نیس عزیزمفکرکنم شما تازه ورق یادگرفتیممنونم از لطفت.زحمت کشیدی 💙💚
چش_رنگی۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 5419 آره با شاغول،من از كسي يادگرفتم با جزوه وقتي ياد ميگيري شاغول رو بسازي آخر كتاب انواع جدول هارو داره ... خیلی خفن بوددستت درد نکنه.کاملا درست بود.میشه راهنمایی کنی منم یادبگیرم
پيشي_خانوم عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 3873 در مورد ازدواجم میخوام ببینم کی جور میشه؟ ازدواج طالع بيني و زايچه ميخاد بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
eliott93 عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 11484 آره با شاغول،من از كسي يادگرفتم با جزوه وقتي ياد ميگيري شاغول رو بسازي آخر كتاب انواع جدول هارو داره ... عزیرم واسه منم میشه حواب بدی بااین روشبه زودی مامان میشم ؟چندساله منتظرم خدایا خودت برام معجزه کن.
پيشي_خانوم عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 3873 عزیرم واسه منم میشه حواب بدی بااین روش به زودی مامان میشم ؟چندساله منتظرم چله ببر عزيزم شايد چله داري باردار نميشي البته اگر مشكل پزشكي ندارين و علائمت غير طبيعيه احتمالش هست چله بهت افتاده باشه مخصوصا اگرزمان ازدواجت كسي فوت شده باشه بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
درانتظارآرامش عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 1916 نه درست نیس عزیزم فکرکنم شما تازه ورق یادگرفتی ممنونم از لطفت.زحمت کشیدی 💙💚 امیدوارم اینجور که میگید باشه خواهش میکنم
eliott93 عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 11484 چله ببر عزيزم شايد چله داري باردار نميشي البته اگر مشكل پزشكي ندارين و علائمت غير طبيعيه احتم ... خودم میتونم ببرم عزیزم یا باید برم پیش دعانویس و ..؟بله متاسفانه رفتم قبرستون خدایا خودت برام معجزه کن.
20khodaya عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 3909 آره با شاغول،من از كسي يادگرفتم با جزوه وقتي ياد ميگيري شاغول رو بسازي آخر كتاب انواع جدول هارو داره ... برامنم میگیرید؟ هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم