2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میخوام بدونم بلال نام مادر مرضیه با محبوبه دیناروند الان رابطشون چطوریه؟

تو دعوا و كشمكش هستن آقا رهاش ميكنه و ديگه بهم برنميگردن دختره خطايي ازش سر زده

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
بنظر چیز جالبی میاد.باشه میخونم

آره در واقع وصل به ضمير ناخودآگاه ميشه و جواب خيلي سوالا رو ميده 

البته من از كسي يادگرفتم جزوه شو بهم داد 

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️

[QUOTE=261594775]سوالت چيه من ش ا غ و ل بلدم[/QUOTE

بی زحمت برامنم میگیرید؟ 

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
آره در واقع وصل به ضمير ناخودآگاه ميشه و جواب خيلي سوالا رو ميده  البته من از كسي يادگرفتم جزو ...

میشه درخواست دوستیمو قبول کنیییی🙆‍♀️

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار می‌کنیم، جز خدا..✨️🌾
وای اینا رو با شاغول گفتی دمت گرم میشع بگی چطوریه؟ منم میخوام یادبگیرم

آره با شاغول،من از كسي يادگرفتم با جزوه وقتي ياد ميگيري شاغول رو بسازي آخر كتاب انواع جدول هارو داره كه براي هر سوال به اون جدول رجوع ميكني و از شاغول استفاده ميكني،دومدل  كشفي هم ياد داد مثل جفره تقريبا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز