2777
2789
عنوان

عطر

| مشاهده متن کامل بحث + 11066 بازدید | 48 پست

ادکلن. ها. شیشه ابی دارند. و طرح دریا روشون هست یعنی خنک و ارامش بخش هستن و  عطر های زرد رنگ یعنی گرم و شیرین هستن.  بهشون عطر اسیا شرقی میگن قرمز. یعنی تند هستن مثل دانهیل      وطرح مشکی ادکلن یعنی بو سنگین دارند مثل بلک.     رنگ و شیشه ادکلن حاوی پیام ها هستن تو اتلق فکر شرکت ساخته میشه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادکلن. ها. شیشه ابی دارند. و طرح دریا روشون هست یعنی خنک و ارامش بخش هستن و  عطر های زرد رنگ یع ...

میشه ادکلن   رو عطرش رو پیدا کرد 

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز

سنتر سنت.     یا. بولگاری

مرسی عزیزم

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

شاید سوال باشه.  عطر ها. از چی ساخته میشه.  و این سری هست ولی یکی از  چیزهایی برای اسانس عطر لازمه. اسانس گل محمدی هست که هر کیلو 10000 دلار فرانسه از ایران میخرید.  حالا سواله هر یک کیلو چند تن.گل محمدی استفاده میشه. بعد میره فرانسه با صمغ و گیاهان و شیمیایی و غیره.  تبدیل به عطر میشن و شیشه ها و طرح بزاش انتخاب میشن که حاوی پیام یا بویی داره انتخاب میشه و بعد تبلیغات میشه و روانه بازار میشه و بعضی شرکت ها خودروسازی و ساعت سازی.  عطر هم میسازند 

بعضی ها.  هم عطرش هست هم اذکلن

خیلی میبخشید میشه لطف کنید بگید عطرِ  ادکلنِ  پنهالی گونز  یا ادکلنِ شادو عجمل  هست ؟ اگه هست از کجا میتونم اصلش رو تهیه کنم ؟

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز

سنتر.   بولگاری.      اونتوس.      سیگنارینا

مرسی سردار🙋‍♀️

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم