2777
2789
عنوان

عطر

11066 بازدید | 48 پست

بنده عطر فروشی دارم. تاکید میکنم فقط عطر.    نه ادکلن.    سوال عطر ترکیبی و فصل سرد چه عطری بزنیم و تکنیک عطر زدن و ووو.  فی نفسه خدمت شما هستم علی الظاهر اسم حقیر سردار هستم الا ایها الحال در خدمتم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه عطر سرد و تلخ زنانه معرفی کنید 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

ی عطر سرد معرفی کن لطفا

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم

منم راهنمایی میکنید لطفا...کدوم دوتا عطر ترکیبشون خوب و باکلاس میشه؟ خنک باشه و خیلی تلخ یا خیلی شیرین نشه .  

با گوگل دوست باشید🌱چون جواب اکثر سوالاتتون رو اونجا سریعتر و علمی تر پیدا میکنید عزیزای دلم🤗

این فصل. عطر گرم میزنن. تلخ داریم شیرین هم داریم. خانواده ورساچه مثل هلندی و ایفوریا  شنل چنس. کوکو شنل گرم و شیرین  ملایم هستن ولی سرد و خنک اونتوس که همه میشناسند.  هوگو ایکیس. و عطر نورا.  وووو تلخ هستن اگر عطر باکلاس و رسمی  مردانه خواستیدعطر بلک مشکی با دانهیل یا جورجیا.  ترکیب بشه. بوش سنگین و مردانه هست. اسپرت نیست . ولی قم هستیم خواستید ادرس میدم کسانی که قم هستن تشریف بیارن از شرکت خوب داریم 

این فصل. عطر گرم میزنن. تلخ داریم شیرین هم داریم. خانواده ورساچه مثل هلندی و ایفوریا  شنل چنس. ...

ببخشید من عطری میخوام که رد بوی زیادی داشته باشه و همه بپرسن اسم عطرت چیه ملایم هم باشه و پخش بوی بالایی داشته باشه

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

اگر خواستید ادکلن بخرید دقت کنید پرفیوم باشه. سراغ اسپری و غیر نرید چون ماندگار نیست  پرفیوم یعنی اسانس بیشتر داره نسبت به الکل.    ولی شناخت پرفیوم 12 راه وجود دارد که به دلیل گران شدن ارز.  ادکلن زیر یک معمولا پرفیوم نیستن. پس بهتره عطر از شرکت اصل مثل لوزی و بل بخرید در حد 100 الی 200.تومن بستگی به چن. گرم میخاهید پیدا میشه.   دقت کنید این فصل فصل عطر بازها هست چون ماندگاری بیشتر داره.    خودم فقط الورا اسپرت با عطر دیگه ترکیب میکنم میزنم. تا الان هر کی رد شده اسمش از من پرسیده و شده رایگان تاکسی رسونده. یا ارایشگاه و غیره در کل عطر لسکرت دارم عالی دیوانه کننده همه خانم عاشق هستن.    هاوایی عطر دهه 60 و خاطرات زیبا   نو اوری میکنه البنه چون بو تندی داره با عطر نمیگم ترکیب میکتم بوش معرکه میشه.   موفق باشید 

ببخشید من عطری میخوام که رد بوی زیادی داشته باشه و همه بپرسن اسم عطرت چیه ملایم هم باشه و پخش بوی با ...

عطر ملایم باشه. برد زیاد نداره هر کی گفته دروغ گفته. رد بو بالا باید یکم تیز باشه اما.  تیزی که مزاحم کننده نباشه. من بهترین عطر  دادم همه راضی بودن ورساچ هلندی.   اکثر عطر دیگه قالب میکنن میدن  ولی پخش بو زیاد داره. حتی تا ساعت اون مکان میمونه.   ولی جای دوستانه و صمیمی باید عطر بسیار ملایم و فضای باز.   تند زد.  

عطر ملایم باشه. برد زیاد نداره هر کی گفته دروغ گفته. رد بو بالا باید یکم تیز باشه اما.  تیزی که ...

یعنی ورساچه هلندی تنده؟؟

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
بله. عطر ملایم تر هست. سلیقه اشخاص متفاوته 

من تند دوست ندارم...نمی‌دونم بعضی ها چ عطری میزنن که وقتی از کنارت رد میشن بوش آدمو مجذوب خودش می‌کنه و حالت رو عوض می‌کنه تا حالا هر چی عطر خریدم مثل اونا نشده آرزومه یه عطر خوشبو مثل اونا بخرم