بنده عطر فروشی دارم. تاکید میکنم فقط عطر. نه ادکلن. سوال عطر ترکیبی و فصل سرد چه عطری بزنیم و تکنیک عطر زدن و ووو. فی نفسه خدمت شما هستم علی الظاهر اسم حقیر سردار هستم الا ایها الحال در خدمتم.
ادکلن. ها. شیشه ابی دارند. و طرح دریا روشون هست یعنی خنک و ارامش بخش هستن و عطر های زرد رنگ یعنی گرم و شیرین هستن. بهشون عطر اسیا شرقی میگن قرمز. یعنی تند هستن مثل دانهیل وطرح مشکی ادکلن یعنی بو سنگین دارند مثل بلک. رنگ و شیشه ادکلن حاوی پیام ها هستن تو اتلق فکر شرکت ساخته میشه
شاید سوال باشه. عطر ها. از چی ساخته میشه. و این سری هست ولی یکی از چیزهایی برای اسانس عطر لازمه. اسانس گل محمدی هست که هر کیلو 10000 دلار فرانسه از ایران میخرید. حالا سواله هر یک کیلو چند تن.گل محمدی استفاده میشه. بعد میره فرانسه با صمغ و گیاهان و شیمیایی و غیره. تبدیل به عطر میشن و شیشه ها و طرح بزاش انتخاب میشن که حاوی پیام یا بویی داره انتخاب میشه و بعد تبلیغات میشه و روانه بازار میشه و بعضی شرکت ها خودروسازی و ساعت سازی. عطر هم میسازند
عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم